Човекът е бил създаден преди милиарди години от високоразвита цивилизация извън Земята

Учени откриха мистериозен текст, скрит в човешката ДНК

 
Руски учени от Института за квантова генетика са открили в молекулите на човешката ДНК загадъчен текст под формата на кодирана информация.

Установено е, че ДНК съдържа не само гените, отговорни за всички жизненоважни процеси в човешкото тяло, като се започне от формата и се завърши с наследствените заболявания, но също така и зашифрован текст, заемащ между другото, повече от 90  процента от хромозомите.

В момента учените са изправени пред трудна задача – да разшифроват  скритата  информация в човешките хромозоми. Ако успеят, може би ни очаква истинска  информационна революция, която може да промени нашия свят до неузнаваемост.

Според изследователите, кодираният текст е много подобен на познатия книжовен, само че е без паузи между думите и, освен това, в нашето триизмерно пространство може да се чете във всяка посока и от  всяка буква.

Този текст може да остане непроменен извън  времето и пространството, а  по-надеждно хранилище  за информация е  трудно да се измисли – това практически е  невъзможно. Според изследователите от  Института за квантова генетика, човек с подобна ДНК (практически това е  галактически подпис) е бил  създаден преди няколко милиарда години от  високоразвита цивилизация, и при това е  създаден извън Земята.

До известна степен това откритие обяснява много мистерии, тъй като учените така  и не могат да определят  как е възникнал животът на Земята, и кой е задействал на нашата планета еволюционния механизъм.

Но от друга страна, ако приемем, че всичко това е дело на високоразвити извънземни същества,  остава отворен въпрос най-важният въпрос – кой е създал тези извънземни гении? Теолозите, например, твърдят, че хората не трябва да мислят откъде се е появил Бог.

Там, където има вяра, казват те,   не се изисква логика. А езотериците, които се опитват да съвместят науката с религията, просто съветват да не се задават такива въпроси, те са извън човешката логика. Всеки опит да ги реши човек  за себе си – е пряк път към психиатричната клиника …

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *