Ловци на паранормални явления преследваха синьо „хуманоидно същество“ в Перу (видео)

Anthony Choi твърди, че е преследвал странен син хуманоид по магистрала в Перу

Изследователят на паранормални  явления твърди, че е успял да заснеме извънземен „хуманоид“ с голяма, светеща в синьо глава, левитиращ по магистралата.

Anthony Choi, който провежда разследвания за  НЛО вече 25 години, казва, че той и екипът му са преследвали неизвестно същество, след като то  се появява до бензиностанция в Pachacamac, Перу, на 22 август.

Според Choi и неговите свидетели, съществото е било високо около метър, с червени очи и глава като тиква. Неговият куполообразен череп излъчвал синя светлина.

Когато съществото се оказва на магистралата, според Choi, то  било ударен от камион, движещ се с висока скорост, но изчезва в точката на контакта, като се дематериализира след сблъсъка.

Чой казва, че смята, че съществото има способността да се телепортира и е избегнало сигурна смърт.

„Това същество е уникално,“ – казва Чой. „В началото си мислехме, че това е робот или дрон, но това бе изключено, защото не издаваше никакъв шум, нямаше двигатели или ротори.“

„Това същество не е от този свят.“

Чой твърди, че кадрите са истински, но призна, че скептиците го обвиняват във фалшифициране. В същото време конспиролози твърдят, че това е опит в рамките на проекта „Blue Ray“.

Чой също така потвърди становището си, че големите световните правителства не са склонни да предоставят истината за извънземния живот, който би застрашил тяхната власт и да сложи край на живота такъв , какъвто го познаваме.

„Образът е достатъчно ясен. Това нещо  не е от този свят. Но за скептиците и властите, които не споделят своите тайни с останалите страни, това може да бъде секретна военна технология „, – каза Чой.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *