Мистериозен Ангел се появи над разрушения Световен търговски център в САЩ

По време на събитията, посветени на 15-годишнината от атентатите на 11 септември 2001 г., в светлината на прожекторите се появи фигура на „Aнгел“, приличаща на Исус Христос.

s81842943

На11 септември фотографът  Рич Маккормак отишъл да   почете паметта на жертвите на взривовете в  Световния търговски център, той прави много снимки на  церемонията и на лъчите на прожекторите. 88 прожектора, монтирани на мястото на рухналите кули, сякаш повтарят  контурите на разрушените сгради и са там  дълго време, но при разглежданетo на снимките, фотографът открил нещо странно, което се  появява в горната част на един от светлинните лъчи.

53924573

„Второто пришествие на Исус Христос“ – за такава асоциация говори  фотографът –  и наистина –  в светлината на прожекторите, можете да видите една доста странна фигура.

А може би е холограма?

Related Posts

2 thoughts on “Мистериозен Ангел се появи над разрушения Световен търговски център в САЩ

  1. Стига глупости! Какъв ангел може да се появи там! ? Та САЩ сами си измислиха, режисираха и осъществиха всичко с цел грабеж на петрол и разрушаване на статуквото. Ако е реална снимката, то това е холограма от земята.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *