Мистериозен НЛО, заснет до МКС, доказва съществуването на извънземни? (видео)

Наскоро заснети  кадри с НЛО, мнозина ентусиасти определят като  солидно доказателство за съществуването на извънземни, пише mirror.co.uk

Дали кадрите, които показват НЛО, който кръжи близо до Международната космическа станция, са достатъчно доказателство, че извънземните следят този сателит? Или това е поредната измама?

Ентусиасти са изучили тези кадри и са направили зашеметяващи изводи, които могат да елиминират белите дупки за десетилетия изследвания, така и не намерили никакви признаци на разумен живот в космоса.

The Daily Star съобщава, че за кадрите се смята, че са били свалени  от излъчване на живо от НАСА и в момента се проучват от много хора на YouTube, след като са качени от Streetcap1.

Световноизвестният учен на НАСА Уилям Бораки заяви миналата година, че годините изследвания са открили доказателства за съществуването на милиони планети в нашата галактика, но не са намерили достатъчно доказателства за извънземен живот.

Първите намеци за живот на Марс са били открити по-рано тази година под формата на „емисии“ от метан, записани от ровъра Curiosity. Тези емисии могат да бъдат произведени от микроскопични бактерии.

Но експертът по НЛО Скот Уоринг казва, че кадрите, появили се на YouTube преди три дни – предоставят окончателно доказателство, че извънземните съществуват и използват апарати за да наблюдават  Международната космическа станция.

Той казва: „Това е 100% доказателство, че извънземните наистина правят мониторинг на МКС.
Предполага се, че кадрите доказват съществуването на интелигентен извънземен живот.

Screen-Shot-2016-08-31-at-231822

Друг потребител в YouTube коментира кадрите така: „Това изглежда почти като гигантски космически кораб, който лети там, но останалата част от него се блокира от невидима стена, може би с помощта на програма ..

„Обърнете внимание на цветните квадратчета около МКС. Те са същите, като онези, които бяха открити на различни снимки от мисиите Аполо. Впечатлението е, че останалата част от снимките са били скрити.“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *