МКС и два НЛО: По време на излизане на астронавтите на 1 септември 2016 г. (видео)

На 1 септември 2016 г. по време на живо предаване при  излизане на двама астронавти от Международната космическа станция (МКС) в обектива на камерата GoPro, която е била в ръцете на единия от тях,  попадат два бързи НЛО.

Астронавтът ги вижда и веднага отмества камерата, но след известно време същите тези два НЛО се появяват отново. След което астронавтът фиксира камерата на корпуса на станцията, като я насочва към Земята.

За това, че тези два обекта не са космически отломки, може да се съди по тяхната траектория. Първият път обектите се появяват едновременно и летят наблизо, а след това правят остър завой. Космическите отпадъци, както можете да си представите, това просто не го могат.

Те се появяват втори път в момента, когато астронавтът вече снима с камерата от ръце, първо виждаме единия обект, а след това и втория, но те вече не летят в синхрон. Но това са същите двата обекта и изглежда, че те наблюдават как астронавтите работят.

Заслужава да се отбележи, че най-вероятно същите два обекта са наблюдавали излизането на астронавти от МКС през август 2016 г.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *