Мумия на 300 години отвори очи в мексикански храм (видео)

Починало преди 300 години момиче отвори очи по време на служба в църква в Мексико.

Мумията на света Иносения – момиче, което е починало преди 300 години, отвори очи по време на служба в катедрала на мексиканския град Гуадалахара.

Изключителният момент е заснел с камерата си един от посетителите на храма. Видеото бе публикувано в YouTube и привлече над половин милион гледания.

Някои зрители смятат , че това умело изработен фалшификат, а други – мистичен знак. Въпреки това, нито журналисти, нито многобройните коментатори не могат да обяснят причината за това явление. Мумията се намира в стъклен саркофаг в катедралата в продължение на стотици години.

Има много легенди за смъртта мексиканското момиче. Според една от версиите, Иносения е починала през XVIII век от ръцете на баща си, който убил дъщеря си за това, че искала да отиде на църква.

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.