Невероятно : Извънземните от най-близката до Земята екзопланета (видео)

Проксима Кентавър b е извънслънчева планета, която се намира на 40 трилиона километра от нас. Тя се върти около Проксима Кентавър – сравнително хладна червена звезда, която е най-близкото до нас светило с планетата, което някои изследователи наричат втората Земята.

И действително, на теория тази планета е подходяща за живот, от което може да се заключи, че на нея може да живее най-близката до хората извънземна цивилизация.

Проксима Кентавър b бе открита наскоро, в началото на август тази година. Учените, работещи в Европейската южна обсерватория, са открили екзопланетата с метода на радиалните скорости, измервайки със спектрометри  лъчевата скорост на далечната звезда. Излишно е да се казва, че това събитие веднага привлече вниманието на уфолози от цял ​​свят.pic-02-09-2016-0704042

Откриването на „втората Земя“, която е само на четири светлинни години, накара много експерти да си припомнят мистериозната история, която се случва в Съединените щати през петдесетте години на миналия век. Експерти смятат, че на тази извънслънчева планетата може да живее разумната цивилизация Ценос, която е много по-напред в развитието си от човечеството. За тези приятелски настроени извънземни се твърди, че са посещавали Земята много пъти, но никога не са се намесвали в хода на човешката история.

Контакт с приятелски извънземни

През 1957 г. калифорнийски психолози се изправят пред необичайна пациентка, която казва в състояние на хипноза просто невероятни неща. Известно е, че под хипноза човек не може да лъже, обаче  е в състояние да си припомни нещо, което подсъзнанието блокира, например, да си спомни минали животи и събития от настоящето, които по някакви причини  са изтрити от паметта. Оказва се, че американката е казвала истината. Според нея, тя се е срещала с извънземен, долетял на Земята от съзвездието Кентавър – а  именно там се намира новооткритата екзопланета.

Според историята на пациентката, това е било слабо хуманоидно същества с дълги ръце. Височината му е била около два и половина метра. Непознатият се държал по детски открито и внушавал на жената някакво неизвестно досега спокойствие.

Извънземният съобщил, че той и неговите събратя имат пет сърца, и притежават голяма физическа сила. Те не се нуждаят от сън и живеят най-малко сто и двадесет земни години. Представителите на тази извънземна цивилизация многократно са посещавали нашата планета от древни времена.

Те са помогнали на хората да построят египетските пирамиди, Сфинкса, мезоамериканските пирамиди и други загадъчни архитектурни паметници. Те са идвали при нас по време на Втората световна война и са оказвали съществено влияние върху нейния ход и не са позволили на човечеството да се самоунищожи с ядрени оръжия.

Трябва да се отбележи, че през 2012 г., полицейски служители в Тайван са заснели в град Taitung същество, много подобно на описанието на такъв извънземен.

pic-02-09-2016-0704043

Висока хуманоидна фигура се появява в близост до местното езеро и случайно попада в обектива на камерата на полицаите. Хуманоидът се оказал прозрачен, сякаш сливащ с околния фон. Много уфолози смятат, че е използвал някакъв органичен камуфлаж.

Уфолози казват, че излиза, че представители на цивилизацията от планетата Проксима Кентавър b и сега се намират на Земята, като ни помагат да се справим с нашите най-глобални проблеми, например, не веднъж са предотвратявали ядрена война.

И в същото време те не се намесват грубо в живота ни, защото, като по-напреднала цивилизация, се ръководят от един неизменен закон на Вселената – свободата на избора за всички разумни същества …

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *