Още странни находки на Марс – златен пръстен и катастрофирал извънземен кораб (видео)

Виртуални археолози са открили още едно доказателство за наличието на разумен живот на Червената планета. Сега, на една от снимките, изпратени от ровъра Curiosity, те са открили не нещо друго, а   скъпоценен пръстен.

Както твърди авторът на това откритие,  върху повърхността на планетата се вижда ясно някакво бижу, което прилича по-скоро на пръстен.

То, разбира се, е покрито с прах и мръсотия, но дори и без никаква обработка на снимките може да се види, че обектът е златен – златният му оттенък веднага се забелязва.

Уфолози смятат, че пръстенът лежи на Марс хиляди години, но това само идва да покаже, че на Марс е съществувала марсианска цивилизация, на която не са и били чужди украшенията, както и на земляните.

Пръстенът, открит на снимка от Марс, много прилича на бижутата, които намират археолозите на Земята. Затова няма нищо чудно във факта, че е намерен на Червената планета, където, както се твърди, е имало или дори все още има разумен живот.

Между другото, това не е първото подобно откритие на виртуалните археолози, на Червената планета са намирано предмети по формата на бижута през 2014 г. – монета или медальон с образи на извънземни – обектът явно е изкуствен …

pic-28-09-2016-0852312

На една от снимките от Марс друг уфолог пък  е забелязал останките на разбил се извънземния кораб, много подобен на вече познатите ни летящи чинии с извънземен произход.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *