Запознайте се с Джой Веруей, която помни 10 свои предишни животи (видео)

Още когато е на 3 години, Джой Веруей разказва на семейството си невероятните истории от предишните си десет превъплъщения, които могла  да си спомни по някакъв начин, пише sot.net

Не е имало никаква възможност тя самостоятелно да научи историите, които разказвала, дотолкова необикновен,  подробни и детайлни били те.

Първият и живот е бил пещерен, и е отпреди около 200 милиона години. Тя си спомня как я е преследвал динозавър и как оставяла каменните си оръжия на входа на пещерата.

Днес тя успяла да заведе изследователите до няколко пещери в Южна Африка, които никога не е виждала преди.

Това били същите пещери, открити от Роберт Блум, член на Кралското общество, и които представиха на учените африканския австралопитек, липсващата връзка между маймуната и човека.

На два пъти тя живее като египетски роб, и си спомня с перфектна точност условията на борда на галерата с роби и египетската древна установка за настилане на пътищата.

Има и други, по-малко неясни спомени от други епохи, когато си спомня, че е носила тежка завеса и видяла принцеса в количка на гърба на слон.

Тя си спомня подробности за живота си като преследван християнин, по време на нечестивото царуване на римския император Нерон, който сеел терор в първи век, където може да е срещала и Свети Петър.

Тя също си спомня подробности от живота си в Южна Африка в началото на 1900-те, като внучка на тогавашния президент Паул Крюгер. Впоследствие се омъжва два пъти и има десет деца.

Проучването установило, че тези хора наистина са съществували, и е било установено, че една от дъщерите и все още е жива на 90 години.

Петгодишната Джоуи се среща с тази възрастна жена, която веднага и напомня за собствената и майка, а след това двете водят дълги разговори, убедили се в своя минал семеен живот заедно.

Прераждането многократно е научно доказвано от такива истории.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *