Аномалната активност на НЛО около Йелоустоун предвещава ужасна беда? (видео)

Увеличаващата се активност на НЛО в Националния парк Йелоустоун може да бъде предупреждение за предстоящо изригване на вулкана-убиец. Теоретиците на конспирацията отдавна твърдят, че летящите чинии се появяват преди или по време на изригване. Йелоустоун е един от най-опасните   гейзери в света, заради огромното количество лава в кратера.

Някои уфолози не се съмняват, че вулканът е тайна подземна база на извънземните.

Сеизмолозите смятат, че супер вулкана Йелоустоун отдавна е готова за сериозно изригване и може да избухне във всеки момент като изригне чудовищен облак от пепел, който могат да блокира слънчевата светлина. Такава катастрофа е в състояние глобално да въздейства върху климата и населението на Земята. Някои експерти казват, че вероятността от суперизригване до края на века е от 5 до 10%.

Уфологът Скот Уоринг коментира видеоклип с НЛО на своя сайт  ufosightingsdaily.com: «Тук се виждат няколко светещи кълба, които летят над Йелоустоун.“

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.