Астроном засне два бойни НЛО на Луната (видео)

Американският любител – астроном с ник Richard205Maria   публикува  в YouTube видео, на което са заснети два  неидентифицирани летящи обекти, които с голяма скорост летят над повърхността на Луната.

Авторът снимал естествения спътник на Земята с помощта на камера, свързана към телескоп  МАК. За съжаление, пише астрономът, тези телескопи са с твърде тясно  зрително поле, и да проследи по-нататъшния полет на тези две „чинии“ било невъзможно.

Видеото коментира и известният изследовател на НЛО Скот Уоринг, който не пренебрегва подобни находки с НЛО.

„Тези дискове, пише той, не могат да бъдат земни кораби, тъй като, от една страна, те летят в двойка, което не е характерно за нашите земни космически кораби, а от друга – те не разполагат с традиционните за   земните кораби антени и слънчеви батерии.

Извод – това са извънземни бойни кораби, които са на Луната, според мен, много, защото Селена от древни времена е избрана от различни представители на извънземни цивилизации като междинна база. Има дори   мнение, че самата Луна е изкуствен извънземен кораб-база“.

Въпреки това, не всички интернет потребители, са съгласни с Уоринг, че това са два бойни кораба на извънземните. Според някои изследователи, вторият обект е по-размит и поради това  по-скоро прилича на сянка, която хвърля върху повърхността на Луната само една летяща чиния. А с това, че обектите не са  земни кораби, са съгласни почти всички, обсъждащи видеоклипа с тези НЛО.

Related Posts

One thought on “Астроном засне два бойни НЛО на Луната (видео)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *