Доказателства за съществуването на извънземни и за посещенията им на Земята са открити в Румъния

Експертите, които са се занимавали с изучаването на  произхода на три метални предмети, намерени при разкопки в Румъния през 1973 г., са стигнали  до шокиращо заключение.

Една от трите находки, които изглеждат като  резултат на човешка дейност, са попаднали на Земята преди около 250 000 години. Този факт, според специалисти, потвърждава теорията за съществуването на извънземен разум, съобщава The Mirror.
4569b9121bdb26edb99c39fc8c5ffe7b
Експерти посочват, че за първи път човечеството започва да произвежда и да работи  с алуминий преди около 200 години. Но находката, произходът на която е  далеч зад тези предели, на  90 на сто се състои от този метал. Този факт прави откритието на учените сензационно и заслужава вниманието на обществеността, отбелязват в изданието.feb47503f83b33154e711c335f650807

Разкопките  са правени в Румъния  преди повече от 40 години, но резултатите не са оповестени  публично заради  решението на комунистическия режим в страната, отбелязва The Mirror.  Строителите, които работили в началото на 70-те години на миналия век на брега на река Марош близо до град Аюд в Трансилвания, намерили трите обекта на дълбочина 10 метра под земята.

На пръв поглед  необичайните находки изгледжали древни, затова в  работата по тяхното проучване са привлечени археолози. Два обекта експертите отнесли към изкопаемите,  обаче естеството на третата се оказало много по-сложно. Обектът  представлявал къс метал,  направен от  човека,  много лек, който, вероятно  би могъл да бъде острие на брадва.

И трите находки са  изпратени за допълнително изследване в румънския град Клуж. Там  учените стигнали до извода, че първите два предмета са  принадлежали на древни изчезнали бозайници, населявали Земята  преди 80 до 10 хиляди години.

 

За удивление на експертите третата проба всъщност се оказала парче от много лек метал, произведен от човека.
f1de432dc9a54a3626586d06eddea5d4
Резултатите показват, че в съставът на предмета влизат  12  различни метали, 90% от които е  алуминий. Учените са установили, че произходът на обекта е датиран  248 хиляди години преди Христа. По-късно тези данни са потвърдени от експерти от Лозана.

Други, по-скептични учени твърдят, че обектът не е толкова стар, а  неговата възраст е  между 400 и 80 хиляди години. Дори и като се вземе предвид тази гледна точка, е невъзможно да се обясни как  преди 400 години  човекът е обработвал алуминий, който е открит само преди 200 години.

Много учени смятат, че тази  уникална находка е доказателство за съществуването на извънземни цивилизации и за визитите на извънземните на Земята, които, както се предполага, за донесли загадъчните парчета метал на планетата.

В началото на октомври, министърът на транспорта на Ирак – Казим Финджан, по време на  посещение в провинция Дикар в южната част на страната,  направи странно изявление. Той озадачи присъстващите на пресконференцията като заяви, че представителите на древния народ – шумерите – са летели в космоса.

Според него,  първите в историята на човечеството площадки за кацане на летателни апарати не са били построени през XX век, а  много по-рано: те са построени от  древните шумери преди около 7  хиляди години. Те са били разположени в градовете Ур и Ерида, сигурен е Финджан, и са били използвани и за космически мисии до  Плутон.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *