Свръхбогаташи ще финансират бягство от Матрицата

Двама влиятелни човека, които направиха огромни състояния от висшите технологии, са на мнение, че реалността около нас всъщност може да бъде изкуствена симулация.

Нали си спомняте  „Матрицата„, където  интелигентни машини,   поробили нашата цивилизация, са поставили  всеки човек в капсула, проектирайки образи в мозъка му, които имитират реалния живот?

Сътрудникът на седмичника «NY» Тед Франк наскоро публикува статия, в която разказва, че в последните години технологичният елит на планетата все повече се  замисля за   това,  дали наистина всичко, което виждаме около нас всеки ден, е реално.

Разбира се, високотехнологичните гении на са се забързали да твърдят, че ние сме във властта на машини, има и други варианти. Например, ние може да живеем в симулация, създадена от извънземни, дошли от паралелен свят, хората на бъдещето и така нататък.

Бягство от матрицата

Добрата новина, според журналиста, е, че двама  милиардери,  дълбоко загрижени от този проблем, вече са започнали да търсят начини да се провери дали живеем в един вид матрица, или такива догадки са само игра на мнителното човешко въображение.

Хората от Силиконовата долина планират да привлекат подкрепата на учените и да финансират изследвания, които могат да дадат отговор на този въпрос. Може би няколко богати хора ще могат да избягат от симулацията или дори да освободят нея човечеството?

Тед Франк пише: „В Силициевата долина  много изследователи и предприемачи са буквално обсебени от идеята, че ние живеем в изкуствена симулация.

Може би, мнозина са чували за теорията на мозъка в колба. Тя гласи, че благодарение на футуристични технологии човек може да бъде свързан с имитация на реалност, като се изпращат сигнали до мозъка му за това, което той сякаш вижда, чува и чувства.

Ами  ако вече са създадени тези технологии, и ние не знаем това по простата причина, че  живеем в матрица, разработена от неизвестен недоброжелател? Двама много влиятелни човека са решили да изпитат тази хипотеза и са започнали да събират учени, които ще им помогнат в това.“

Кой иска да освободи човечеството от матрицата?

Журналистът отказва да каже имената на тайнствените милиардери, но световната общност бързо загря, че един от тях, по всяка вероятност, е Елон Мъск – ​​ексцентричен канадско-американски изобретател, предприемач и инженер.
pic-11-10-2016-0810113
Мъск, чиито фирми разработват електрически превозни средства и космически кораби, не веднъж заявяваше тази година, че вярва във възможността за съществуването на  матрица.

Своята позиция предприемачът аргументира с това, че съвременната технология вече позволява да се вкара човек в  симулирана реалност, която той да не може да различи от реалния живот.

Тези нововъведения се внедряват активно в сферата на видео игрите, и в обозримо бъдеще игрите ще станат  толкова напреднали, че ще позволяват на геймърите буквално да „живеят“ в несъществуващи светове.

С Елон Мъск са съгласни някои изтъкнати учени. Неотдавна, американски експерти са установили, че вероятността за съществуването на матрицата е доста голяма и варира от 20 до 50 процента.

Но да се избяга от нея, според тези експерти,  ще бъде невъзможно, защото висшият разум никога не би ни дал възможност да получим инструменти, с които да избягаме.

Не бива да се бърка чисто виртуалната матрица, казват учените, и тази, която е създадена от машините във филма, за да се използва енергията на реално съществуващ човек, като се постави в капсула.

Такава капсула и реално човешко тяло, може да не съществуват въобще …

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

4 thoughts on “Свръхбогаташи ще финансират бягство от Матрицата

  1. ТАЗИ СИМУЛИРАНА РЕАЛНОСТ, СИ Е СЪЗДАЛ ЧВЕКЪТ САМ. Ориентирайки се във обратна посока, към материалното, човечеството само си създава, непреодолима ПРЕГРАДА, която, му прави невъзможно да види и да възприеме приказните възможности на духовноста, във по вишшите измерения. Това обстоятелство е създало МАТРИЦА, от която човечеството не може да излезе. Във своите милиарди години на развитие и усъвършенстване, всичко това, което човечеството, със толкова труд, мъки, страдания и ЖЕСТОКОСТИ, се мъчи да създава, във по вишшите измерения, се създава във момента на пожелание и изчезва след употреба. От това трябва да се поучим, че смисъла на съществуване на Човека на тази прекрасна планета е, да се учи и усъвършенства, предимно във духовен аспект, за да може със своето усъвършенствано БОЖЕСТВЕНО ПОВЕДЕНИЕ, да премине във Божествените простори, т. е. във по вишшите измерения. Вторият смисъл на човешкото съществуване е, като производител на КОСМИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ, ПРОИЗВЕЖДАНА ОТ НЕГОВИЯТ МОЗЪК, от която има нужда УНИВЕРСАЛНИЯТ КОСМИЧЕСКИ ИНТЕЛЕКТ. за своето развитие и усъвършенстване и със помощта на други подобни енергии, за създаване на нови ДУХОВЕ НА ХУМАНОИДИ. Човешкият МОЗЪК, Е МОЩЕН ГЕНЕРАТОР НА КОСМИЧЕСКА ЕНРГИЯ. Тази Космическа енергия (М4СЪЛТА), произведена от милиардите интелигентни ХУМАНОИДИ във Вселената, под формата, на ВИСОКО ИНТЕЛИГНТНИ торзионни полета, представлява движещата сила във Вселената, т. е. ТЯ, създава, СЪБИТИЯТА. Петров – Езотерик gtp5@abv.bg

  2. ЧОВЕЧЕСТВОТО ЖИВЕЕ ВЪВ МАТРИЦА, НО ТО СИ Я Е СЪЗДАЛО САМО. Сега чрез повишаване на вибрациите на планетата ни и на човечеството, самият ГОСПОД, се е заел, да избави човечеството, от тази МАТРИЦА.

  3. СЪС ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН, ВСЕ ПОВЧЕ СЕ УБЕЖДАВАМ, ЧЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО СИ Е ЗАГУБИЛО УМЪТ. Учените със своите ЗЛОДЕЙСКИ изобретения, а другите са забравили някъде, чувството си за САМОСЪХРАНЕНИЕ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *