НЛО наблюдават скачването на Союз MС-02 с МКС (видео)

 

Скачването на руски пилотиран космически кораб „Союз МС- 02“ с Международната космическа станция (МКС) на 21 октомври 2016 г., е било наблюдавано от няколко НЛО.

Неидентифицираните обекти са били на значително разстояние от кораба и станцията, така че от време те се губят от обектива на камерата, защото по време на движението си са променяли цвета си и отразяваща  способност.

Видеото показва как единият НЛО се появява почти от нищото в средата на екрана, след това променя скоростта и посоката си, минава зад кораба, отлита към видимата част на небето и после полита към долния ляв ъгъл на екрана под ъгъл 60 градуса.

Вторият обект се появява в горния ляв ъгъл само за момент и след това изчезва отново. Като  наблюдава движението на тези обекти и как променят скоростта и посоката си, едва ли някой може да каже, че това са ледени кристали или космически боклуци. Дори и ако това е така, тези частици щяха да се повлияят от реактивните двигатели на космически кораб, ясно видими в лъчите на Слънцето.

Но първият обект се движи независимо от външни влияния, поддържайки своя курс и скорост.
Трябва да се обърне внимание и на факта, че камерата, която снима процеса на скачване, проследява НЛО и се връща към първоначалната си позиция.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *