Пътна камера засне душата на загинал мотоциклетист? (видео)

Крайпътна видеокамера в тайландската провинция Lopburi е записала пътнотранспортно произшествие, в което мотоциклетист се забива с висока скорост в кола.

31824632В интернет се появи орязан запис, на който самият момент на удара не се вижда. Но добре се вижда, че мотоциклетът се е превърнал в купчина развалини, и да оцелее в такава авария за собственика на мотоциклета би било много трудно.

Особено внимание потребителите обръщат на необясним детайл, заснет на това видео. След като мотоциклетът се разбива и се превръща в купчина отломки, изведнъж там се появява тъмен човекообразен силует. Полупрозрачната фигура стои до оживената магистрала, сякаш нищо необичайно не се е случило там.

Излишно е да се казва, че потребителите веднага заговориха, че това е призрака на починалия мотоциклетист.

Вижда се как към мястото на инцидента се насочват няколко човека и се създава впечатлениетo,  че те разговарят с предполагаемия призрак и дори се опитват да го пипнат.

Много странно поведение за хора, изправени пред паранормално явление, нали?

Затова много коментатори смятат, че нищо извънредно в това видео няма. В действителност мотоциклетистът не е загинал, а веднага се е изправил след инцидента, а камерата за видеонаблюдение заради някакви технически проблеми го показва като неясен силует.

А други потребители в отговор на това твърдят, че призракът се е материализирал от нищото: той не става от разбития мотор, а постепенно се появява – буквално от нищото.

Нито една, дори и най-лошата камера не може да създаде подобен ефект. А и не е сигурно, че дошлите хора говорят с призрак.

Може би той се опитва да говори с тях (това се случва доста често), а свидетелите на злополуката дори не го забелязват, но поради некачествените снимки се създава впечатление за разговор между хората и призрака.
Впрочем гледайте и съдете сами …

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *