Путин към руснаците в чужбина: „Връщайте се у дома незабавно“ (видео)

Владимир Путин е предложил на всички руски чиновници, чиито деца учат в чужбина, да ги задължат да се върнат у дома в Русия, незабавно, тъй като растат опасенията, че светът е на ръба на Трета световна война, пише yournewswire.com.

Децата трябва да се върнат в Русия спешно заради собствената си безопасност, съгласно информация на интернет – изданието „Знак“, което се позовава на негласна молба на Путин.

Руски разузнавателни източници смятат, че голяма война със Съединените щати сега е по-вероятна, отколкото е била в продължение на много десетилетия.

Правителството и медиите предупредиха руснаците да са готови за евентуален ядрен Армагедон, след като САЩ обявиха за „прекъсване на връзките“ с Русия заради сирийската война.

Военни и стратегически експерти предупреждават, че сирийският конфликт всъщност не е изолирана гражданска война, за каквато говорят на Запад. Сирийската война всъщност е бурето с барут за Трета световна война, и е готово да се взриви.

Всички големи световни сили сега действат в Сирия. Напрежението расте непрекъснато.

Миналата седмица Владимир Путин възложи всеки град в Русия да вземе участие в неотложни, безпрецедентни учения по гражданска защита с продължителност четири дни. 40 милиона души – почти една трета от населението – взеха участие в ученията за подготовката на руските граждани за предстояща ядрена атака.

Новините за безпрецедентните учения последваха непосредствено след изявление на министрите на Путин, че правителството е построило огромни ядрени бункери, които могат надеждно да защитят всичките 12 милиона жители на Москва, в случай на нападение срещу най-големия град на Русия.

Всеки московчанин трябва да бъде защитен , заяви Путин преди изграждането на бункерната система.

Сега Путин взема драстични мерки, за рационализиране на ситуацията със семействата на служителите, по-старото поколение в семействата, както и децата, най-уязвимата категория, на които се препоръчва да се върнат в Русия веднага, дори ако това означава прекратяване на ученето им.

Ние сме на ръба на ядрена война, това е ясното послание на Путин, считат в yournewswire.

http://yournewswire.com/putin-russians-return-home-world-war-3/

Related Posts

One thought on “Путин към руснаците в чужбина: „Връщайте се у дома незабавно“ (видео)

  1. ОТ АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ ИНФОРМИРАТ, че под влияние на Божествените сили американците, НЯМА ДА ИМАТ КУРАЖА, ДА ПРЕДИЗВИКАТ, ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА. Петров – Езотерик.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *