Учени измериха температурата на Ада и казаха, кога страданията на душите ще се прекратят

Крайно необичайна форма за представяне на резултати от  изследвания са избрали  учени от Университета на Мериленд.

Целта на изследванията им било ядрото на Земята, най-горещата част на планетата, която  косвено се споменава в много религии като Ад, където душите на грешниците плащат за греховете си, и  Адът, според религиозните източници, се намира  под земята.

Изследователите засега не са били  състояние да потвърдят наличието на душите на грешници  в ядрото на Земята, но за сметка на това точно са измерили температурата в Ада.

За изненада на изследователите, вътрешната температура на Земята се оказала еднаква с  температурата на повърхността на Слънцето, със стойности  в рамките на 5500 на – 6000 градуса по Целзий, при което се стопяват метали, изгаря всякаква органична материя и,  може би,  само ефирните души могат да издържат на такива температури.

Учените обаче отбелязват, че за радост на грешниците и за печал за останалата част от живото човечеството, Адът не е вечен.

На  Земята, според тях и остават не по-малко от един милиард години, но тя постепенно ще се охлажда и ще  се превърне в студена мъртва планета, подобна на Луната.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *