В Полша бе убит поредният изследовател на НЛО, решил да разкрие истината за тях (видео)

Убийствата на уфолози продължават и новата жертва е Max Spiers, който е бил в Полша, където е трябвало да представи доклад за световен заговор и НЛО. Малко преди смъртта си той е изпратил съобщение до майка си, в което казва, че ако с него се случи нещо, тя трябва да настоява за задълбочено разследване.

Тялото на Spiers е намерено в хотелската му стая на дивана. В официалния доклад на полската полиция се казва, че смъртта му е настъпила поради естествени причини. Семейството му смята, че това е лъжа. Макс е бил само на 39 години, той е баща на две деца и никога не се оплаквал от здравето си.

Spiers живее в Америка, а през юли тази година е бил поканен да говори по време на конференция за НЛО в Полша.

В доклада си той е подготвил материали, които доказват, че правителствата на водещи страни в света, политици, бизнесмени и други, които имат власт, са обединени от единна схема за световен заговор за прикриване не само на съществуването на НЛО, но също така и на самите извънземни, които живеят сред хората на Земята.

Приятелката на Маx, която е намерила тялото му, казва,  че патологът, направил аутопсията, е отказал да даде становище за причините за смъртта Spiers.

Тя казва, че  когато е открила тялото му, не е видяла никакви външни увреждания и счита, че той е бил отровен. Тя иска да и представят данни от токсикологията и копие от отчета за аутопсията и причината за смъртта.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *