Забавно? Не, закономерно: Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп са роднини и имат кралска кръв

Екипи от изследователи в областта на генеалогията са установили, че Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп са далечни братовчеди, и че и двамата са с  кралска кръв, пише yournewswire.com

Авторът A.Dzh. Jacobs и екип от изследователи от интернет сайтовете за  генеалогия MyHeritage.com и geni.com са разработили родословно дърво, което доказва, че  Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп са далечни роднини.

Двамата кандидати за президент също така са и  носители на кралска кръв, която прониква дълбоко в техните семейни линии. Jacobs заяви за изданието Extra в скорошно интервю, че „Те имат един велик 19-ти прадядо – Крал Едуард III“.

Родословното дърво, което може да се види и да се провери по-долу (с любезното съдействие на myheritage.com), се състои от дълга линия   аристократи и в двата края.
img_0720
Според Antimedia  «Когато  се вгледате по-отблизо как глобалните събития са се развивали през вековете, ще откриете, че много от семействата, които доминират в политиката и икономиката днес, са от родословията на феодалите от Средновековието.

В Близкия изток и страните от Третия свят, това  е болезнено очевидно, тъй като   кралските  династии открито заявяват, че  е тяхно неотменимо право да управляват страната си, докато на Запад аристократите не са толкова открити, но действа същият принцип.

Хилъри и Тръмп са роднини

Така например, според британският изследовател на родословия Burkes Peerage, повечето от президентите в американската история са свързани с избрани родове с кралска кръв.

В изборите през 2004 г., Джордж У. Буш и Джон Кери са кандидати за президентския пост в САЩ, но двамата кандидати са далечни роднини на кралицата на Англия. Те дори са принадлежали към едно и също тайно  общество в Йейлския университет, с патологичното име  братство „Череп и кости“.

Младо момиче наскоро стана известно, като разкри  всички кралски връзки. Нейните изследвания и проучвания  стигат до заключението, че с изключение на Мартин Ван Бурен, всички американски главнокомандващи, включително и сегашният президент  Барак Обама, са потомци на средновековен английски крал.

Related Posts

2 thoughts on “Забавно? Не, закономерно: Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп са роднини и имат кралска кръв

  1. Ако се погледне достатъчно назад, то всички сме роднини. Всички произлизаме от Адам и Ева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *