Зловещ апокалиптичен рев се чува от небето над Словакия (видео)

Много световни религии твърдят, че краят на света, известен също като Апокалипсис и Армагедон, ще бъде придружен от ужасни звуци от небето.

Така например, според християнството, след всякакви видове епидемии, бедствия и войни,  ангели от небето ще затръбят със седем тръби, след което ще настъпи  краят на човечеството.

В исляма краят на деня трябва да бъде придружен от тръбни звуци – като в юдаизма – с рев на ритуалния рог шофара.

По този начин, авраамическите религии са на едно мнение, че знамение на Апокалипсиса ще бъде шумно тръбене, носещо се от небето. Затова няма нищо чудно в това, че когато подобно нещо подобно се случва в действителност, а не на страниците на Библията или Тората, хората не на шега се плашат. При това странните звуци се чуват все по-често от небето в много части на Земята, и днес, в ерата на технологичния напредък, е лесно да се запишат.

Подобен инцидент е станал в Словакия на 15 октомври. Вечерта някъде от горе се носел  зловещ звук като ръмжене на гигантско свирепо животно. Няколко свидетели дори са го записали на видео.

Експертите не са на едно мнение за това, какво може да бъде причина за тези звуци. Дори и да се отхвърли религиозната теория,  има много други интересни хипотези.

Някои експерти смятат, че причината е в промяната на магнитните полюси, а други подозират използването на климатични оръжия, трети  говорят за необясними процеси в ядрото на Земята.

Уфолозите, както може да се очаква, намекват за извънземно нашествие. С други думи една-единствена гледна точка за причините за това явление отсъства.

Изследователите отбелязват, че феноменът с мистериозните небесни звуци се появява за първи път през седемдесетте години на миналия век, и в много страни по света: Русия, Украйна, Беларус, Казахстан, Литва, Германия, Франция, Белгия, Италия, Афганистан, Иран, Египет и т.н.

През деветдесетте години се наблюдава нова „акустична вълни“, а през 2011 г. необясним шум, който е идентичен с този, описан по-горе, е записан в почти всички страни на света.

Може би все пак краят на света наближава? Има ли шанс човечеството да го предотврати? Кой знае….

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *