Кошмар: Призрачен влак бе заснет в лондонското метро (видео)

На 12 ноември в «YouTube» се появи мистериозно видео, което показва реален кошмар, случил се няколко дни преди това в лондонското метро. Една от местните камерите за видеонаблюдение е заснела вечерта мистериозно явление: към перона се приближава призрачен влак. Служителите на службата за сигурност на метрото са на мнение, че това е призрачно превозно средство.

Ако изгледате записа, можете да станете свидетели на пристигането на перона на непонятен фантом с формата на влак. Той е със запалени светлините и табло, и с ясно видима външна форма. Но това, което се случва вътре в призрачната структура, не можем да се види – през полупрозрачния мираж се виждат само релси и стени.

Интересното е, че пътниците, намиращи се по това време на същия перон, не са забелязали този призрачен влак – той е уловен само от видеокамерите!

Мненията на потребителите на Интернет по отношение на влака- призрак са различни. Някои коментатори смятат, че това наистина е влак от друг свят. Други твърдят, че това вероятно е повреда в камерата, когато кадрите на пристигналия влак са се насложили върху кадрите с празни релси. Други пък предполагат, че това е обработен запис, качен от шегаджии в мрежата.

Лондонското метрото отваря врати през 1863 г., и е с дължина 402 км. Според множество градски легенди, в него живеят не само призраци на хора и влакове, но също така и мутанти, чудовища, подивели канибали и други зловещи същества.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *