Мистериозни облаци и апокалиптични небесни звуци в Ерусалим (видео)

 

В интернет има много популярни публикации, на които могат да се чуят тайнствени звуци, идващи от небето. През последните години  този мистериозен шум започна да се чува в различни части на света все по-често. Наскоро с това явление се сблъскаха и жителите на израелския Ерусали, само че този път път освен необяснимите звуци се появи още една мистерия.

В края на октомври жителите на Йерусалим успяха да запишат на видео е не само странен, тръбен звук, изливащ се от небето, но и невероятно облачно образувание, наподобяващо портал към паралелен свят. Този инцидент застави много очевидци, а след това и интернет потребителите, да приемат, че наближава истински Апокалипсис. Както се знае, в авраамическите религии се смята, че краят на света ще бъде придружен от носещи се от небето звуци на тръби и различни чудеса.

Някои конспиролози обаче предполагат, че причината за тези звуци и явления е установката на САЩ «HAARP» в Аляска. Според официалната информация, тази структура е предназначена за изучаване на йоносферата, въпреки че много хора вярват, че в действителност «HAARP» е климатично оръжие, което може да влияе на времето и да предизвиква бедствия.

Учените казват, че такива звуци, които се наблюдават в целия свят, са резултат на радиоизлъчванията на планетата. Но как тогава да се обясни появата на мистериозният пръстен в небето?

Related Posts

One thought on “Мистериозни облаци и апокалиптични небесни звуци в Ерусалим (видео)

  1. Същото видео го има пуснато и през октомври, а ако се разтърся сигурно ще го намеря и от преди това. Освен това от коментарите под клиповете става ясно, че този, който е качил видеото е художник по специални ефекти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *