Десетки структури на извънземни са заснети на Венера (видео)

Виртуалните археолози се интересуват не само от Марс, а и от Луната и другите планети от Слънчевата система. Преди няколко дена те са открили на една стара снимка, направена от сондата „Магелан“, селища на извънземни на Венера.

Според тях  на снимката, която те веднага публикуваха в Интернет, ясно се проследява структура с десет отделни сгради – истинска извънземна колония.

Нещо повече, пишат уфолозите – такива структури могат да бъдат видяни и на други части на Венера – и всички те забележително си приличат , и със сигурност не са природни обекти.

Между другото, за това нещо съобщи британският уфолог mundodesconocido още през пролетта на тази година, като показа интересно видео (виж по-долу) – обиколка в уникален град на Венера.

Изследователите смятат, че тези изкуствени съоръжения са бази с извънземен произход. Много уфолози многократно са заявявали, че извънземните се интересуват от природните богатства на Земята – има много доказателства, например, че извънземните крадат дори почвата, водата и така нататък. Така че защо те да не правят същото и на Венера? ..

На Венера може да има разумен живот

Но за биологичен живот, за такъв, какъвто съществува на Земята, Венера явно не е подходяща, тъй като на нея няма кислород, а температурата надвишава 500 градуса по Целзий, да не говорим за много други неблагоприятни условия.

Все пак, това не доказва, че на тази планета няма живот, може би дори – разумен. На Венера може да  има интелигентни форми на живот, но в съвсем различна форма. Някои изследователи на космоса твърдят, че Вселената е устроена така, че тя буквално гъмжи от живи и интелигентни форми на живот, само че различни от тези на Земята.

Защото дори и на нашата планета се сблъскваме с паралелни светове, много от които нямат нищо общо с нашата физическа реалност, например, задгробния живот.

Поради тази причина, според учените, да се търси интелигентен живот извън Земята е просто глупаво – такъв има навсякъде. А ако се говори за търсене на разум във Вселената, е необходимо да се изясни – като нашия (земен, физически).

Що се отнася до странните сгради на Венера, те съществуват в нашата физическа реалност, и може да са изградени само от онези извънземни, които могат да работят в този физически свят.

Уфолози смятат, че служителите на НАСА са наясно с тези изкуствени структури отдавна, обаче, както винаги такава информация винаги се засекретява.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *