Сексуалността на мъжа зависи от приликата му с маймуна

Един прост начин да проверите доколко сексуално е активен един мъж, предлагат германски психолози. Достатъчно е само да му дадете бонбон  и да проследите поведението му.

Любителите на  бързия секс обикновено скъсват опаковката на  бонбона и след това я изхвърлят.

Несигурните в себе си ще се разтягат опаковката в различни посоки, сякаш  проверяват  нейната еластичност. А мъж,  който  започне да  прави от  опаковката различни фигури, ще е особено изобретателен в кревата.

Изисканите в  ласките обикновено изглаждат опаковаката без да оставят  никакви гънки по нея. Ако вашият избраник сгъне опаковката и после я сложи в джоба си, ще е доста монотонен в леглото.

Американски учени твърдят, че до голяма степен сексуалността на мъжа  зависи от приликата му с маймуна. Примативността – външно сходство на  мъжа с примат – определя най-високата сексуална активност на  партньора, която се изразява  най-много у тези, които са запазили тясна генетична връзка с природата.

Канадски изследователи са установили и връзка между сексуалното поведение и цвета на  косата. Оказало се, че са най-активни в леглото и имат богато въображение  брюнетите. Блондините, за разлика от тях, са по-резервирани и тихи. И само за кестенявите не може да се предвиди нищо,  защото те съчетават чертите на брюнетите и  русокосите.

Между другото, гъстотата на косата също оказва влияние върху сексуалността – мъж с гъста коса на главата се държи много по-активно.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *