10 качества, които правят човека привлекателен, независимо от външния му вид

Навярно сте  забелязали, че понякога много красиво момиче се среща с доста невзрачен на външен вид млад мъж. Или обратното: мачо се среща с  напълно обикновено момиче. Някак си, всичко това изглежда абсурдно: защо е такаа? Защото привлекателността на човека не винаги зависи от неговите физически данни. Става въпрос за конкретна магия на привлекателността.

Вижте  10  такива „магически“ качества на човека, които несъзнателно привличат противоположния пол.

Чувственост

Много хора вярват, ако имате „стандартизиран“ в обществото  външен вид, вие сте сексуални, но това е голяма заблуда. Това качество въобще не зависи от външния вид. То се изразява в самообладание, харизма и увереност в себе си.

Целеустременост

Човекът, който се бори за това, което  иска, който с  действията си  доказва, че всичко на  този свят е възможно, не може  да не привлича.

Добро чувство за хумор

Това е една от най-забележителните черти у  човека. Доброто чувство за хумор е показател за яркостта на човека и ключ за  успеха във всяка фирма. То е като стрела на Купидон – може да срази веднага.

Пластика

Колкото и  перфектен да е външният ви вид, неспособността да контролирате грациозността на  тялото си ще погуби цялата ви красота. Ако се движите грациозно – дали в танц, или в  необикновено привлекателна походка, или в  очарователният  език на тялото – това със сигурност ще украси  вашия образ.

Увереност

Несигурен глас, наведени рамене, липса на  мнение – всичко това са признаците на напълно непривлекателната личност.

Решителност

Съмненията не привличат и не  способстват  взаимоотношенията. Решителността трябва да е навсякъде: като се започне с това какъв вид сладолед   си купувате и се завърши със страната, в която да живеете.

Интелект

Интелектът- това не е зубрене в  университета, а  способността за мъдри и балансирани разсъждения за живота. Възможност да се разбере всеки човек – това  със сигурност привлича и очарова.

Детайлите

Един малък детайл във външния ви вид, дори и най-незабележимия и забавен, така  може да привлече вниманието, че вашият образ  да остане завинаги в паметта на околните. Обръщайте внимание на детайлите.

Умението да сте интересен събеседник

Това не е само да имате широк кръгозор и собствено мнение, а също така и способността да слушате. Вие не бива да говорите само за себе си. Необходимо е  да провеждате равностоен диалог със събеседника си.

Своя уникалност

В съвременния свят уникалността се цени като злато. В действителност, всеки има своя особеност. Просто  някой  не я разкрива, а някой я приема за недостатък. А именно тази уникалност ни прави личност. Бъдете уникални и неповторими!

Защото в края на краищата външният вид престава да очарова, а необяснимата магия на привлекателността на вашата уникална личност остава завинаги.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *