7-те най-мръсни и най-ефективни удари, които ще ви направят победител

Всеки може да се сблъска с бой. В училище, в университета, на улицата – ние се бием непрекъснато. Нека да не е често, на всеки две или три години, но  конфликтна ситуацията винаги възниква. И затова е по-добре да бъдете подготвени за това напълно. Но къде да получите опит, ако  зад вас няма Боен клуб, а  само офис стол?

Можете да опитате да минете и без него. Основното нещо е да се опитате да приключите борбата възможно най-бързо – и да излезете победител. Това са 7-те най-мръсни, но много ефективни удари, всеки от които гарантира, че ще свалите  всеки агресор. Е, почти всеки

С лакът в  челюстта

Лактите могат да причинят много голяма щета, може би затова лактите са забранени в почти всякакъв контактен  спорт. Най-доброто нещо е да се опитате  да улучите с лакът челюстта на противника – това  изключва агресора веднага.

Удар с крак

Допребиване – това  не е нещо, с което трябва да се гордеем в обикновена ситуация. Но има моменти, когато просто трябва да приключим борбата бързо за да защитим живота си или живота на своите близки. В този случай ритането  трябва да се прилага не със стъпкване, а с  петата надолу.

Въдица

Подхожда като начин да се избяга от неприятен захват. Поставете палците си в устата на врага и издърпайте ъглите на устата му. Пазете се от зъбите му  и се опитайте да не  прекалявате.

Удар в слабините

Да нанесете този удар няма да ви е  лесно. Ние имаме психологическа бариера да  атакуваме гениталиите на мъж. Но, ако вече  сте решили да удряте, не се колебайте. Не е нужно да сте сантиментални: слаб удар само ще разсърди врага, а силен – ще го изхвърли от битката.

Коляно в  лицето

Един от най-ефективните удари, които могат да се изпълняват както от  разстояние, така и отблизо. Опитайте се да захванете  главата на противника и да я свалите надолу, а след това добавете коляно.

Удар с  пръсти в окото

Това е един от най-бруталните и най-ефективни удари. Използвайте го като  крайна мярка, тъй като рискът от нараняване е много висок. Обикновено  се използва, когато ви хванат – в този случай палците атакуват  очните  ябълки на противника, или  от близко разстояние – един от пръстите рязко бие в очите на  врага.

Атака в гърлото

Както и удара в  очите, атаката на гърлото на врага трябва да се прави само при крайна необходимост. Всяко попадение в  трахеята гарантирано ще извади от битката съперника, а  ако приложите малко усилия, следващият път той ще може да влезе в битка след десетина месеца.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *