Хороскоп по месеци за 2017 г.

Годината на Огнения Петел  ще ви донесе много нови неща. За да сте  готови за промените използвайте препоръките на хороскопа за всеки месец през 2017 г.

Мнозина са свикнали да делят  хороскопа по знаците на зодиака и лунния календар. Разбира се, тези  препоръки за 2017 г.  са отлични съвети за живота. Но има и общи съвети за всеки месец, които също ще ви помогнат да видите най-благоприятните пътища за постигане на целите си.

Януари

След активното началото на годината в  края на месеца може да се появят мързел и лека депресия. Не бива веднага да се разстройвате. Тъй като организмът се възстановява от коледно-новогодишните празненства. За да можете бързо да възстановите  енергията си, ще ви помогнат плувния басейн и техники за дишане и медитация, които ще възстановят вътрешната ви хармония.

Февруари

В последния зимен месец организмът може да не издържи  натоварването и да започне да „протестира“. Затова астролозите препоръчват да се обърне специално внимание на здравето и на укрепването на имунната система. Във финансовия сектор започва успешен период, когато всички проекти, започнати през януари, ще започнат да носят  първите успехи. Използвайте тази възможност за поправяне на грешките и за подобряване на работните процеси.

Март

Пролетното време и слънцето ще ви настройват  положително и ще ви изпълнят със свежи идеи. Март е време за туристически и бизнес пътувания. Всичко свързано с пътуване в бъдеще ще доведе до положителни резултати. Това може да  не са само полезен опит и знания, но и интересни познанства. Така че не се отказвайте от тази възможност. А за да може настроението ви да не зависи от метеорологичните условия, използвайте ежедневни афирмации. Те  не само имат положителен заряд, но също така привличат в живота ви изобилие и успех.

Април

Този месец, личните отношения излизат на преден план. Краят на април е идеален за срещи с нови хора и за започване на сериозна връзка. Първите дни на месеца се препоръчва да се посветят на търсене на втората  половинка. За това ще ви помогне специален ритуал за привличане на любов. Но  преди да започнете нова връзка, трябва ясно да определите за себе си това, което искате от  партньора.

Май

Подходящ за  началото на нови проекти и глобални  промени в живота. Ако винаги сте искали да се преместите в друг град или държава, месец май е добър за такава промяна. Не се страхувайте да промените коренно живота си, да слушате  сърцето и интуицията си. Това е Единственият начин, по който можете да реализирате всичките си мечти.

Юни

По  това време мнозина вече ще мечтаят за промяна на обстановката  и за отдих. Само че внимавайте: в това време  може да пропуснете добра възможност да се изкачите нагоре по професионалната стълбица и да увеличите доходите си. В този случай, просто трябва да вземете решение за приоритетите. Какво е по-важно за вас, едноседмична ваканция в тиха среда, или натоварен месец за  постигане на  целите?  Няма правилен отговор, всеки сам прави своя избор.

Юли

Юли ще бъде пълен с изненади, както на работа, така  и в личния си живот. Така че се опитайте да не бързате с изводите и не вземате прибързани решения. Обърнете внимание на детайлите и внимателно проучвайте  информацията, която достига до вас – от това ще зависи успеха ви.

Aвгуст

Време на стабилност. Не се опитвайте да получите всичко наведнъж и   спрете да се конкурирате с другите. Съсредоточете се върху тези проекти, които набират скорост и се нуждаят от вашия контрол. Не забравяйте, че няма да спечелите всичките  пари на света, и вместо на количеството, обърнете внимание на качеството.

Септември

Този месец е подходящ за първата реколта в буквалния и преносния смисъл. Направете анализ и вижте това, което е трябвало да направите тази година. Ако нещо не ви допада, все още имате време да го поправите. Можете да се насладите  на вашите успехи и да ги отбележите в списъка със  задачи.

Октомври

Октомври е месец за пътуване до тропическите страни. Такова решение ще ви отвлече от суматохата на работата, а топлото и нежно слънце ще ви разведри и ще  ви вдъхнови за нови постижения. Също така можете да се посветите на домакинската работа и на общуване със семейството и втората   половинка. Отлично сближава общуване във формат tête-à-tête и  обсъждане на съвместни планове за бъдещето.

Ноември

Във финансовия сектор този месец ще бъде доста напрегнат, защото  може да се появи ситуация, която ще се отрази на по-нататъшно ви израстване в йерархията. Най-важното нещо –  контролирайте емоциите си!  Ако с  достойнство издържите подобно изпитание, пред вас ще се открият нови възможности за кариера.

Декември

В този месец се правят обобщения и се завършва всичко, за което не сте имали време. Също така е време да се мисли и за нови проекти за следващата година и за оценка на  постиженията във всички сфери. Ако нещо не сте успели да  реализирате, не се разстройвате. Може би вашите приоритети са се променили, и някоя цел е загубила своето значение. Или може би тя ще се превърне в отправна точка в новата година.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *