Израел ще продължи да унищожава руска военна техника в Сирия

Израел ще  продължи да унищожава руска  военна техника в Сирия, независимо от факта, че такива действия ще  разгневят Кремъл.

Според израелския министър на отбраната Моше Ялон (снимка), властите на страната няма да позволят на никого да въоръжава врагове на държавата, особено когато това  застрашава сигурността на всички израелци. Израелските власти казват, че те не са обезпокоени от руското   недоволството от факта, че израелските ВВС унищожават руска военна техника в Сирия, пише Joinfo.ua,  позовавайки се на телевизионния канал „Израил 7“.

„Този, който се опитва да въоръжи нашите врагове,  трябва да знае, че  пресича „червената линия“. Ние няма да позволим  на никого да застрашава сигурността на Израел и неговите граждани. Ние сме готови по всяко време да унищожим  всеки обект, който носи заплаха за нашата сигурност „, – зави ръководителят на  Министерството на отбраната на Израел.

Това изявление бе направено в отговор на „принципното порицание“ на Министерството на външните работи на Русия на израелските въздушни удари срещу цели в сирийския град Димас и в близост до летището в Дамаск. Преди няколко дни са били унищожени  руски ракети и части от  ракетните системи С-300, които Сирия е възнамерявала да предаде на  терористите от Хизбула.

Източник: http://joinfo.ua/inworld/1190013_Ugrozi-Kremlyu-pomogut-Izrail-prodolzhit.html

Related Posts

One thought on “Израел ще продължи да унищожава руска военна техника в Сирия

  1. Израел е толкова голям ,че му стига една Цар бомба . Някой хубав ден един ядосан руснак ще натисне копчето. Тъкмо са събрани на едно място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *