Кадри на НАСА с неизвестен обект, изучаващ МКС, изтекоха в интернет (видео)

Моменти с приближаването на неидентифицирани обекти към Международната космическа станция, уфолози намират редовно. Но извънземният космически кораб, който камерите записаха на 5 декември 2016 г., сериозно изплаши любителите на непознатото.

Уфолози от целия свят внимателно наблюдават какво се случва около Международната космическа станция. Любителите на неизвестното този път забелязаха приближаването на огромен НЛО практически на една ръка разстояние до станцията. Трябва да се отбележи, че този път камерите на МКС, работещи онлайн, по някаква причина не са се изключили във времето, когато до станцията се приближава непознат обект.

Според един от водещите уфолози Streetcap 1, извънземният кораб в случая е бил твърде голям, затова автоматиката на НАСА не се е задействала.

Неидентифицирания обект, състоящ се от две червени оребрени криле, се доближава много близо до МКС и бавно започва да я изучава. Корабът известно време лети до МКС, а след това започва да избледнява и накрая изчезва от камерата на станцията.

Според уфолози, подобен инцидент може да се нарече сериозна заявка на извънземните за контакт с хората.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *