Красимир Каракачанов: Аз не съм Берлин. Г-жа Меркел е Берлин. Аз съм София, аз съм България

Съболезнование към близките на жертвите при атентата, извършен на коледен базар в Берлин, при който жертви станаха 12 граждани и има много ранени. С прискърбие отправям поредното си съчувствие към болката на хората.

Но не, аз не съм Берлин. Г-жа Меркел е Берлин.
Аз съм София, аз съм България.

Не искам в страната ни да си слагаме жалейки заради внесен тероризъм,  поради безотговорната, немощна и абсолютно грешна политика на Европа по отношение на мигрантския натиск.

За да не се случи в нашата родина това, за което ние, патриотите, предупреждаваме отдавна – че има реална опасност, че границите трябва да се затворят – трябва да бъдем подготвени. Ясно е, че насреща си имаме коренно различна от нашата представа за налагане на идеология. Такава, която се налага с терор и с цената на невинни жертви.

Отблъскване и недопускане на повече нелегални имигранти на територията на Европа, както и на България. Незабавна екстрадиция на всички, които нямат основание да бъдат тук. Всички лагери на територията на Република България да бъдат превърнати в такива от затворен тип. Това повтаряме от години вече.

Ако извършителят на терора в Берлин беше държан в затворен лагер, то той нямаше да може да се качи на камиона и да извърши пъкленото си дело! Европейските лидери трябва да спрат да си крият главата в пясъка в очакване на опасността да премине, защото това няма да се случи. Българските политици също!

Опасността от тероризма на радикалните ислямисти става все по-реална и ние всички избираме как да я посрещнем – с глава в пясъка и молитви или със сериозна подготовка по отношение на сигурността!
С наближаващите светли християнски празници нашата, европейска, християнска цивилизация е мишена за терористи. Затова и службите за сигурност трябва да бъдат подготвени.

Необходимо е у нас МВР да повиши готовността си да реагира на заплаха от тероризъм и да засили охранителните мерки при всички публични прояви. Районите около всички коледни базари, пазари и всякакви обществени събития, на които се събират много хора, трябва да бъдат отцепени, за да не може да се достига в непосредствена близост до тях с камиони и автомобили.

Охраната на такива публични събития следва да бъде съгласувана от организатора на събитието със службите на реда към МВР в съответното населено място. За целта министерство трябва да изготви предписания за засилване на сигурността при провеждането на масови мероприятия.

Вместо да се молим и надяваме, че тероризмът ще ни подмине, нека бъдем подготвени. Нека с нужните мерки му противодействаме превантивно!

https://www.facebook.com/KrasimirKarakachanovVMRO/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.