Мистерии: Как починали наши близки се опитват да установят контакт с нас

Много хора твърдят, че са усещали невидимото присъствие на близки хора след смъртта им. Духовете общуват с тях с помощта на знаци и чувства. Понякога душите на нашите близки се опитват да ни кажат нещо важно, да ни помогнат или просто да ни кажат сбогом. Не ги игнорирайте, защото те могат да ви помогнат да излезете от трудна ситуация. Ето как да разберете,  че духът на ваш близък се опитва да устави  контакт с вас.

1. Физически чувствате нечие присъствие

Най-често това се проявява като рязък спад в температурата или студ. Въздухът може да бъде тежък, и сякаш неподвижен. Някои хора се плашат от това, няма за какво. Следващия път, когато това се случи, го приемете и не се опитвайте да избягате.

2. Промени в работата на електрическите прибори

Призраците по същество  са концентрати от енергия, поради което те често се отразяват на работата на електрическото поле. Така в присъствието на духа електрическата светлина може да започне да трепти, а  уредите да се включват или изключват сами. Компютрите могат да започнат да се държат  странно, радиото и телевизора да  превключват канала, а колата  отказва да запали.

По този начин, душите на нашите близки привличат вниманието ни. Няма смисъл да  нервничите, понякога те се опитват да ви предупредят и защитят от нещо.

3. Те идват при вас в сънищата ви

Смята се, че когато сънуваме  мъртви близки, значи те се опитват да ни кажат нещо важно. Тези сънища могат да съдържат отговори на важни  за вас въпроси. Не приемайте този сън като дреболия. Помислете за това, каква полза може да се извлече от него.

4. Познати миризми

Понякога можете  буквално да помирише позната  миризма, която да свързва  с починалия човек. Това е също един от начините за привличане на вниманието.

5. Внезапна поява на случайни предмети

Пера или монети, които намирате на неочаквани места, не може да са съвпадения. Духовете на близките ви хора могат да подхвърлят  монета на най-неочаквани места, така че случайно да  попаднете на нея. Така те искат да ви покажат, че са винаги до вас. Следващия път, когато намерите монета или перо на грешното за тях място, просто благодарете на вашите близки за този малък подарък.

6. Чувствате и разбирате,  че те са наблизо

Понякога, за да се усетим присъствието на починали близки, ние не се нуждаем от ясни знаци. Ние просто чувстваме, че  са до нас. Това шесто чувство успокоява. То никога не е смущаващо, напротив, присъствието на близки е окуражаващо и ни дава сила.

Да вярвате или не в това, изборът е ваш. Но каквото и да е усещате, любимите ни хора завинаги остават с нас, в нашите мечти, в спомените и в сърцата ни.

Related Posts

One thought on “Мистерии: Как починали наши близки се опитват да установят контакт с нас

  1. Това са пълни глупости! Духовете на починалите ни близки не могат да се свържат с нас. Това, което се свързва са ДЕМОНИ и студът и неподвижният въздух са ТОЧНО ПРИЗНАЦИТЕ, ПО КОИТО СЕ ПОЗНАВА, ЧЕ СИ ИМАТЕ РАБОТА С НЕЧИСТИ СИЛИ. Случи ли се такова нещо, веднага се прекръстете и поръсете със светена вода. Не влизайте в контакт с такива сили- НЕПОПРАВИМО МОЖЕ ДА БЪДЕ УВРЕДЕНА ДУШАТА ВИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *