Мистериозен цилиндър кръжи около Слънцето със скоростта на светлината (видео)

Разглеждайки видеозаписите, направени на 30 ноември 2016 г. от космическия апарат SOHO, който наблюдава Слънцето, известният уфолог Скот C. Уоринг е открил мистериозен цилиндричен НЛО.

Този НЛО се движи на значително разстояние от Слънцето и с такава огромна скорост, че е практически невъзможно да се забележи. Той се появява за кратко в дясната част на екрана и след това се премества в долния ляв ъгъл.

НЛО представлява огромен цилиндричен обект, който изглежда се движи около Слънцето, защото отначало на него се виждат два ярки изпъкнали вертикални цилиндъра, които, според Уоринг, са двигателите на космическия кораб. Цилиндърът след това прави завой около Слънцето, при което вече няма вертикални ивици по повърхността му.

„Той се движи почти със скоростта на светлината“, – казва Скот Уоринг.

За да видите цилиндъра, отворете видеото на цял екран и забавете с една четвърт скоростта на възпроизвеждане. Може и видеото периодично да се спира на всеки четири секунди.

На 6-та секунда цилиндърът се появява отново и изглежда съвсем различно, неговата повърхност е идеално гладка. А на 9-та секунда НЛО изведнъж прави 180 градусов завой, което може да се види в долната част на екрана.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *