Необичайна активност на НЛО по цялата Земя отбелязват уфолози (видео)

Един кратък преглед на най-интересните клипове на НЛО, които се появиха през последните дни в интернет, показва, че НЛО доста са се активизирали по цялата планета. Имайте предвид, че в интернет  тази  информация е много повече, но най-често не се придружава от видеокадри и качествени снимки.

НЛО над град Буенос Айрес

По  централната аржентинска телевизия бяха показани кадри с НЛО – два неидентифицирани обекта прелетитат  над Буенос Айрес сутринта на 12 декември 2016. Това  са били сферични обекти с неизвестен произход и са летели в небето доста странно

На хоризонта се виждат още шест бели сфери, които се подреждат в небето над  Аржентина по права линия, под която може да се различи още един НЛО. Авторитетните експерти мълчат по  случая.

НЛО наблюдава състезание по мотокрос

Оказва се, че извънземните си падат по екстремни земни спортове. Така например на шампионата по мотокрос Red Bull X-Fighters по време на изпълнението на един от състезателите, в небето внезапно се появява неидентифициран летящ обект, който е записан от много камери на зрителите.

pic-14-12-2016-1415213

Във видеото (вижте по-долу) е бил заснет момента, когато спортистът изпълнява наистина умопомрачителни  трикове, която спират дъха. Във видеото ще забележите, че на заден план се вижда бяла сграда със зелен покрив, а НЛО виси неподвижно. Това означава, че извънземните са дошли тук специално за да гледат състезанието.

Обърнете внимание, че в момента, когато състезателят се приземява, извънземният апарат се раздвижва, и може да се види  неговата правоъгълна метална основа (отблясъци на Слънцето). Засега няма обяснение какъв е бил този апарат.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *