Папа Франциск ще разкрие истина за извънземните ?

Различни високопоставени представители Ватикана намекнаха, че  Римо – Католическата църква се  готви да  разкрие за обществеността  информация за извънземните и  НЛО в течение на няколко месеца.

Папа  Франциск намеква вече няколко пъти, че в миналото Земята е била посещавана от  извънземни и обеща пълно публично разкритие в близко  бъдеще.

Допълнение от Disclose.tv:

Хосе Габриел Фунес,   директор на обсерваторията на Ватикана, заяви без никакво заобикаляне, че религията не вижда никакво противоречие между вярата в Бог и съществуването на извънземен живот. Свещеникът твърди,  че както „има голямо разнообразие от същества на Земята, така и Вселената гъмжи от   най-различни форми на живот, като  някои са по-интелигентни от нас.“ Хората трябва да се подготвят за среща с нашите извънземни приятели.

Това запазва свободата на творчеството и, разбира се, Бог е разбрал,  че различните форми на живот на различни планети във Вселената, това е добре.

Друг представител на Ватикана, свещеникът Гай Консолмано  твърди, че извънземните съществуват и че те всъщност  са спасители на човечеството. Когато те официално пристигнат  на Земята, нещата ще се променят драстично, и всичко ще претърпи значителни промени, включително и  възгледите за живота, но това е от Бога.“

Тези възгледи са направо шокиращи, тъй като според слуховете, Ватикана знае повече за извънземния живот, но крие информацията. С началото на една нова ера, тази информация трябва да бъде направена публично достояние, за да се подготви общественото мнение, когато истината  бъде разкрита. Въпреки че тази информация може да унищожи не само съществуващите религии, но и цялата идея за Бог.

Кампанията за подготовка на хората за истината за извънземния живот трае вече  няколко месеца, Ватикана подготвя нова конференция, на която ще бъде оповестена нова информация.

Vatican: Full Alien Disclosure Just Months Away

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.