Топ 3 на зодиакалните знаци, които могат да се похвалят с естествена свръхсексуалност

 

Всеки от нас е срещал хора, които като магнит привличат противоположния пол. Те могат да са уморени, не особено добре облечени, но дори и в такива лоши дни те остават изключително привлекателни! Изненадващо е, но практиката показва, че в повечето случаи има връзка между техния зодиакален знак и способността им да очароват. Кои са тези знаци? Вижте:

1. Скорпион

Скорпионите са много дълбоки личности, готови за нови открития по всяко време. Интуитивно всеки иска да експериментира в момент на интимност, но не всеки е готов да прави това, когато получи такава възможност. Плюсът на Скорпиона е в това, че той внимателно ще изследва и себе си,  и партньора си, за да достави удоволствие и на двамата. Единственото нещо, което може да отблъсне от  Скорпиона – склонността към изневяра. При това Скорпионът не се чувства особено виновен, оправдавайки своите „подвизи“ с невероятна чувственост.

2. Близнаци

Близнаците са ужасно противоречиви и това обезпечава истинско разгаряне на страстите. Обикновено Близнаците  очароват тези, които са уморени от обичайното и монотонно ежедневие. Те са в състояние да ви  влюбят в себе си само с един поглед, и всичко това заради патологичната им ненавист към скуката. Тяхното оръжие е  атрактивност, което те често използват. Уви, при по-близко разглеждане   вече   осъзнавате  горчивата си грешка … Близнаците са ярки, модерни, интересни  и сексуални, но това е само едната им страна. Те в същото време са ужасно егоистични създания, които често се стремят да задоволяват само  собствените си нужди.

3. Стрелец

Партньорите на Стрелците определени са се сдобили с нелоши екземпляри. По-голямата част от  тези хора са  моногамни, но това не им пречи да са много страстни  с втората си половинка. Стрелците обичат в леглото всичко да върви в унисон, никога не се разсейват от външни детайли и са готови да направят всичко за любимия човек. Тайната на тяхното привличане е в огромния им  вътрешен потенциал и самочувствие. От една страна, тези качества им помагат да станат успешни в работата, а от друга – подчертават тяхната зряла сексуалност.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *