Астронавт от МКС закри камера с ръката си за да не заснеме НЛО (видео)

Един от членовете на екипажа на МКС, снимайки космоса около Международната космическа станция, се опита да скрие с ръка неизвестен светещ обект, хванат в кадър. Ентусиасти веднага забелязаха на видеото неизвестния обект, който прелита покрай Международната космическа станция.

Някой от астронавтите на НАСА, част от екипажа на Международната космическа станция (МКС) – снима свой колега, който работи извън станцията. В кадър попада НЛО – някаква светеща сфера, бързо прелитаща покрай МКС. Астронавтът явно забелязва обекта и незабавно закрива с ръката си,  в ръкавица,  цялата панорама.

Но не успява.
Уфолозите смятат, че скриването е направено нарочно. За да не смущава този НЛО обществеността. А какво прелита, ако не е извънземен кораб? И защо го крие? Вижте сами:

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.