Извънземен кораб инспектира Международната космическа станция (видео)

Миналия петък, 6 януари, в непосредствена близост до Международната космическа станция се е случило невероятно събитие. Както твърдят уфолози, на гости на астронавтите внезапно пристигнала „летяща чиния“, явно заинтересувала се от това, какво правят те извън станцията.

Изследователите на неидентифицирани летящи обекти отбелязват, че специалният интерес на извънземните е бил предизвикан от американците Робърт Кимброу и Пеги Уитсън, излезли в открития космос за да проведат ремонтни дейности.

Kимброу и Уитсън излезли извън космическата станция за да монтират три нови батерии. На скафандрите им били инсталирани миниатюрни камери «GoPro», които заснели появата на извънземните.

В обективите на тези камери многократно попадал НЛО с овална форма, който, както изглежда, внимателно наблюдавал действията на земляните. Като изгледате видеоклипа по-долу, можете да видите този НЛО, който маневрира виртуозно  доста близо до МКС.

Предполагаемите представителите на извънземна цивилизация с техния апарат демонстрирали идеален завой на сто и осемдесет градуса.

Трябва да се отбележи, че земните летателни апарати, дори американският лек изтребител от четвърто поколение   «F-16», не може да прави такива маневри.

А в определен  момент „летящата чиния“ прави мълниеносен U – образен завой и се скрива зад един от модулите на МКС, сякаш „зелени човечета“ разбират, че тяхното присъствие е забелязано.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *