Oт коя зодия е вашият най-зъл враг?

Всички ваши главни завистници, клюкари, арогантни и злонамерени противници. През целия си живот ние сме заобиколени от много хора: роднини, колеги, съседи. Не с всеки успяваме да установим добри отношения, така че от наличието на врагове никой не е застрахован. Замисляли ли сте се за това, от коя зодията е вашият най-зъл враг? Нека разберем!

Овен

Те не могат да търпят скучни хора. Aктивният, весел, енергичен Овен често не може да намери общ език с тези, които са бавни, мудни и нямат цел. На тази основа Овен може да влезе в сериозни конфликти с Близнаците, които се отличават със спокойствие и умиротвореност, затова на Овните не се препоръчва да имат бизнес партньори от зодия Близнаци. Разногласията и конфликти   ще са нескончаеми!
Телец

Телците са търпеливи, последователни и изпълнителни, но самите те не могат да търпят такива хора. Те ценят у другите доброта, духовност, способност да слушат, да подкрепят. Телец не може да толерира някой, който има за приоритет материалните ценности. Като например Козирог.

Близнаци

Жизнерадостните и изпълнени с енергия Близнаци не могат да се разбират със скучни хора. Забележка: Самите Близнаци лесно изпадат в депресия, така че те правят всичко според силите си, за да избегнат скучни спътници, като Рибите.

Рак

Спокойните и тихи Раци, които предпочитат спокоен и подреден начин на живот, могат лесно да се сдобият с врагове, които са шумни, драматични и злобни хора. В тази категория задължително попадат Скорпионите. Прекомерната им енергичност никак не допада на Раците.

Лъв

Лъвовете са Уверени, силни, амбициозни и стоящи здраво на краката си, но мразят онези хора, които са… точно като тях! Да, основният враг на Лъв – е друг Лъв. И правилно, на една територия може да има само един цар на животните!

Дева

Дева – това е човекът, у който всичко трябва да е подредено по рафтовете. А най-големият страх у този знак на зодиака предизвиква безпорядък във вещите, документите, в делата и мислите. Този страх може да докара Девата до нервен срив. Ето защо Девата с всяка фибра на душата си избягва хората, които са в състояние да предизвикат бъркотия в живота им. А такъв човек – както вече сте разбрали, е Водолей.
Везни

Везни  са спокойни и миролюбиви. Те не могат да търпят някой да се опитва да ги контролира. А най-лошото нещо за Везни – менторски тон или тон на на бос. Приятелство между Везни и Овни рядко се получава именно поради тази причина. Везните не могат да понасят властните Овни.

Скорпион

Твърде земни, понякога жестоки и отмъстителни, Скорпионите не могат да понасят мечтателите. Те считат Водолеите за тъпи, безинтересни и не от този свят. Приятелство  между тях е възможно в много редки случаи.

Стрелец

Много активен, динамичен и уверен в себе си човек. Той не е опасен враг, защото не може да се сърди дълго на някой, който го е обидил. В личния живот на Стрелеца постоянно му върви, може лесно да се изкачи нагоре по професионалната стълбица, ако , разбира се, желае.

Козирог

Енергичните Козирози, които не седят на едно място и обичат да откриват света, не понасят скучни и консервативни хора, които предпочитат да си седят в вкъщи. За Козирога това е Рак. Ако искате да се включите в поредното приключение, ваш спътник определено не трябва да е Рак.

Водолей

Непостоянният, любознателен и и променлив Водолей, мрази консерваторите, тези които по всякакъв начин държат на старото и не искат да променят нищо. Водолей започва да изпада в паника, когато някой се опитва да стриктно да спазва плана. Най-често това е Телец.

Риби

Чувствителните, тихи и с богато въображение Риби не понасят шумните и неудържими Стрелци. Ето защо не създават лесно нови познанства. Опасяват се, че техният спокоен свят може да бъде разрушен.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *