Тайната космическа програма на световния елит (видео)

Привържениците на конспиративните теории смятат, че илюминатите  отдавна владеят  фантастични технологии, които те използват за изследване на космическото пространство за собствени користни цели. Че те отдавна имат бази на Луната и Марс, но всичко това е внимателно скрито от широката общественост. Само че скритото  рано или късно става явно, а   дори и „най-големите тайни“ все някога достигат до всички.

Има две теории за това, откъде световният елит се е сдобил с  фантастичните технологии. Една от тях гласи, че всичко това е получено благодарение на катастрофата на НЛО,  за което  подробно се разказва в следващия документален филм, посветен на  тайната военна база на САЩ  „Зона 51“ (на руски):

Независимо от това, пише Хоугланд, той е бил свидетел как през  1976 г. земният кораб  „Викинг“ каца на Марс, заедно с други служители на НАСА и служители на канала  Ен Би Си Ричард по това време се намира в ЦУП на  космическата агенция и на  монитора вижда всичко това в  цветно изображение.

Правителството в сянка има не само своя напреднала наука, но също така има своя собствена армия, флот, космически програми, и всичко това се базира на научно-фантастични технологии, за които човечеството няма никаква представа, като често приписва някои необясними явления, които се случват в нашия живот, на извънземни.

Но едва ли илюминатите някога ще се се съгласят да дадат  всичко това на обикновените хора, защото за тях най-важното е да  запазят властта си над света …

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *