Учени, a не фантасти, твърдят: Вселената „определено“ е холограма. Какво следва?

Вселената почти сигурно  е гигантска комплексна холограма, сочат  резултатите от нов потресаващ доклад на учени от Великобритания, Канада и Италия, пише  yournewswire.com. Всичко, което виждаме, до  което се докосваме, всичко, което чуваме и усещаме като миризма, всъщност е  „огромна и сложна холограма“, която НЯКОЙ е създал, може би,  за нас…..

Според Phys.org:

Костас Скендерис, професор по математически науки в Университета в Саутхемптън, обяснява:

„Представете си, че всичко, което виждате, чувствате и чувате в три измерения (и вашето възприятие на времето) всъщност изхожда от плоско двуизмерно поле, а  идеяте е  аналогична на конвенционалните холограми, където триизмерно  изображение е кодирано в двумерна повърхност, като холограмата на кредитна карта. В нашия случай обаче, е кодирана цялата Вселена. “

Въпреки, че това не е пример за холографските свойства, ситуацията може да се разглежда и като гледане на 3-D филм в киното. Ние виждаме изображения, които сякаш имат  височина, ширина, и най-важното –  дълбочина, докато в действителност  всичко това се случва на един плосък  2-D екран.

холографската вселена има потенциала да примири двете представи. Надявам се, че нашето изследване ни е приближило с  една стъпка по-близо до това. “

Учените се надяват, че техните изследвания ще отворят вратата за по-дълбоко разбиране на ранната Вселена и да обясни как са възникнали времето и пространството.

Бел. ред. Сега остава да видим докъде ще стигне търпението на Създателя на Холограмата и дали ще позволи на човек да продължи с откритията си, или просто ще угаси светлината и Холограмата ще изчезне. 

http://yournewswire.com/universe-hologram-study/

 

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *