Уоринг: Мистериозната „дупка в океана“ до остров Кайкос е извънземна база

В мрежата отдавна се подвизават множество  „виртуални археолози“ и „виртуални уфолози“, които разглеждат сателитни снимки на Google Earth и откривайки различни странни места, обявяват  „откритието на века“ и правят гръмки изказвания за своите открития.

Преди  дни се появи информация в медиите за поредното  „сензационно откритие“, направено от „известния уфолог“ Скот Уоринг, който според изявлението си на страницата си в YouTub, публикува видео и коментира своето съобщение до медиите, че е открил „вход в подземната база на извънземни“.

* Търкс и Кайкос са две групи атлантически острови край  Бахамите. На 144 км южно от острова се намира остров Хаити.

„Виртуалният уфолог“ Уоринг, известен с гръмките си изказвания за различни аномалии на сателитни снимки, казва:

„Намерих голям кръгъл вход, който върви  дълбоко под земята. Той се намира близо до Куба. Дупката просто е огромна! Това изолирано  място на земята е идеално за извънземна база. Малък необитаем остров, изагубен в огромния океан. Извънземните не искат хората да знаят къде се крият, „- казва Скот Уоринг.

Google Earth Coordinates:  21°43’44.66″N 71°48’59.23″W

* Търкс и Кайкос или Търкс и Кейкос (Turks and Caicos Islands) e задморска територия на Великобритания, над която Великобритания е запазила пълномощията си по въпросите на отбраната и международните отношения.

 
Разположени са в югоизточната част на архипелага Бахамски острови. Територията ключва 2 групи неголеми острова, от които само 8 са населени. Имат площ 430 кв. км. Най-висока точка – 49 м. Бреговата линия е 370 км.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *