Видео: Мълния свали НЛО във Франция

Виртуалната общност UFO Today, която се занимава със събирането и анализ на доказателства за съществуването на „летящи чинии“, сподели на YouTube впечатляващо видео, на което се вижда падането в планина във  Франция на неидентифициран летящ обект. Предполагаемият кораб на извънземна цивилизация не могъл да се справи със силната буря, което, както изглежда, довело до падането му.

Представеното  видео по-долу е заснето наскоро във френските Алпи. На кадрите  ясно се вижда как по време бурята силна мълния удря директно в някакъв въздушен съд, който оставайки известно време на права траектория, пада на земята.

След него остава дебела следа от дим. Няма съмнение, че в планините се е разбила „летяща чиния“. На самолет, хеликоптер или балон, този НЛО въобще не прилича.

Съобщава се, че група ентусиасти тръгнали към това място за да се опитат да намерят останките на мистериозния летящ обект. Но французите не намерили дори и най-малката следа от падналия НЛО. Какво се е случило там?

Може би „летящата чиния“ всъщност не се е разбила? Или, падайки на земята, тя е включила защитния си екран и е станала невидима?

А може би по-бързо са стигнали военни и правителствени агенти, които незабавно са заличили всички следи? Уфолозите от UFO Today са убедени, че всяка една от тези хипотези може да е вярна, но цялата истина обикновените хора никога няма да узнаят.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *