Впечатляващо видео с НЛО, който изпомпва вода от океана

Уфолзите публикуваха ново видео, на което твърдят, че е заснет неидентифициран летящ обект (НЛО), „изпомпващ“ вода от океана край бреговете на Алжир. Според свидетелите, които са заснели тази мистерия, те са получили неопровержимо доказателство за съществуването на извънземни цивилизации.

На впечатляващите видеокадри се вижда торнадо, което издига високо в небето стълб вода. След известно време в небето проблясва и „летяща чиния“. Естествено, мистериозните извънземни веднага изчезват.

Видеото бързо набира популярност на социалните мрежи и раздели потребителите на два лагера. Първите се присъединиха към мнението на уфолозите, които смятат, че това е безспорно доказателство за съществуването на извънземни, и  торнадото е предизвикано от космическия кораб за да добива вода от океана.

Други са по-скептично настроени и смятат, че или видеото е добър монтаж, или при снимането е възникнала някаква оптическа илюзия, както и преди се е случивало с подобни записи.

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.