Всички ваши срещи са планирани от Космическия Център за управление на Съвпаденията (видео)

 Вселената има много невероятни начини да среща хората. В търсенето на подходящ дом, рабта или партньор в живота, мнозина изминават големи разстояния. А в същото време зад кулисите на света работи организация, която създава за нас съвършените връзки. Тя се нарича Космически Център за Управление на Съвпаденията.

Случайни събития няма. Съвпаденията са вълшебни събития, създателят на които, Бог, не желае да се обявява. В плановете на Бога, случаят не играе никаква роля. Всичко, което се появява в живота ви – е резултат от вашите намерения и замисли.

Когато се стремите да изпълните желанието на сърцето си, знайте, че Вселената знае всичките ви намерения. Тя организира събитията в живота ви. Бог знае вашия адрес, и всяко ваше решително намерение се записва Големия справочник.

 121

Всеки човек, който срещате по своя път – е герой в сценария, написан от вас. Вашето внимание трябва да се насочено само към едно – как непрекъснато да подобрявате сценария, за да може филмът да се получи по-добър. А Отговорността за режисурата на вашия филм е – само ваша.

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

2 Replies to “Всички ваши срещи са планирани от Космическия Център за управление на Съвпаденията (видео)”

 1. Vogon First

  Ако човек желае да оцелее във Вселена с такива размери, то той не може да си позволи лукса да има чувство за мяра.
  В една безкрайна Вселена, каквато е например тази в която живеем, повечето неща, които човек може да си представи, а и много други, които по-добре да не си представя, все растат някъде.
  виж и: *Отдел „Пласмент“ на Сириуската кибернетична корпорация – „шайка безмосъчни типове, първите, които бяха изправени пред стената, когато дойде революцията“
  * Отдел „Жалби“на Сириуската кибернетична корпорация – „Пий и пей“ е официалният девиз на този преуспяващ отдел, заема повърхноста на три средно големи планети и е единствения клон на корпорацията, който през последните години носи постоянни печалби. (с.219)

 2. Vogon First

  Инцидент – не бива да се опитваш да предизвикаш инцидента, който искаш да се случи, защото той няма да се случи.
  „Опитай се да предизвикаш инцидента, който не искаш да се случи и той ще се случи.“ Vogon Fi®st

Comments are closed.