Вярвате ли в телепортацията на хора? Ще ви се наложи! (видео)

Смятате ли, че телепортацията е възможна? Във видео от Япония, което е било заснето от видеорегистратор, в непосредствена близост до движеща се кола на магистралата,  внезапно се появява мъж, сякаш от нищото (виж видеото по-долу).

Млад мъж в светъл анцуг и с тъмна раница, сякаш пада от друго измерение. Той се търкаля няколко метра заедно с колата, чийто водач веднага натиска спирачките, след това се изправя и, като че ли нищо не се е случило, се отдалечава.

На пръв поглед може да се помисли, че той е паднал от моста, който минава точно над това място. Но дори и при забавяне на скоростта на възпроизвеждане не може да се види да пада отгоре. Фигурата му, когато той в само началото се появява на един метър над земята, първоначално изглежда нерязка и замъглена. И едва след това придобива ясни форми.

Разбира се, може да се каже, че вали дъжд и капките на предното стъкло влошават снимането, но ако се вгледате внимателно на моста, преди внезапната поява на „Телепорта“, няма нито един човек.

Освен това, ако човек наистина падне или скочи от моста, чиято височина е около 6 м, то със сигурност ще пострада и ще се контузи сериозно. Мъжът обаче се изправя и с лекота се отдалечава.

А може и да е монтаж.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *