Анджелина Джоли иска от Брад Пит по 100 хиляди долара месечна издръжка

Холивудската актриса Анджелина Джоли е поискала от бившия си съпруг и колега Брад Пит месечна издръжка за децата в размер на 100 хиляди долара. Това пише In Touch, позовайки се на източници, близки до звездите.

Като е разказал информаторът,  тази сума, според Джоли, ще покрие всички текущи разходи на шестте деца, и ще и позволи да  прави вноски в  доверителния фонд, създаден за тях от родителите. От общо 1,2 милиона долара, които актрисата иска да получава годишно, 250 000 ще се спестяват за  бъдещето на  15-годишния Мадокс, 13-годишния Пакс, 12-годишната Захара, 10-годишния Шайло и за осемгодишните Вивиън и Нокс.

Според In Touch, Пит е изразил готовност да подкрепя финансово децата, но би предпочел да изпраща парите във фонда, а  не да ги дава на бившата си съпруг за текущи разходи.

„Анджи иска   разводът да  приключи в рамките на следващите 90 дни, включително и въпросите за попечителството и имуществото. Но предвид всички нейни изисквания, това е малко вероятно. Нейните финансови изисквания са абсурдни, „- споделя информаторът.

Изданието  напомня, че състоянието на 53-годишният Пит се оценява на 240 милиона долара, а на 41-годишната Джоли – 160 милиона. Актрисата настоява за еднолично попечителството на децата, а Пит – за съвместно.

Двойката, която започна  връзката си през 2005 г. и се ожени  през 2014 г., обяви за предстоящия си развод  през септември 2016 г. Инициатор на раздялата стана  Джоли.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *