Данните за извънземните артефакти бяха разсекретени от мексиканското правителство

Мексиканските власти разсекретиха  данните за  артефактите, които са открити преди повече от сто години. Повечето от тях говорят за посетители от  други планети.

В продължение на 50 години жители на провинция Jalisco са събирали своите загадъчни открития, свързани с извънземни цивилизации, които сега се намират в   специален музей. Броят на експонатите надхвърля 400.

На всички тези предмети се виждат извънземни символи. Има, например,  артефакт, изобразяващ извънземен и неговия космически кораб, или рисунка на  Сатурн и летяща чиния.

Някога територията на съвременно  Мексико е била населявана от ацтеките.  Те са имали сравнително добре развита култура,  описвали са ежедневието си на  каменни и керамични изделия, а също така са рисували и  НЛО. Това е косвено доказателство, че те са наблюдавани или са имали контакти с  извънземни посетители.

Тогава възниква въпросът, защо представителите на извънземния разум вече не контактуват с жителите на Земята?

Учени смятат, че най-вероятната причина е  агресията на земляните и намерението им да придобият извънземни технологии за да ги използват за военни цели.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *