Джо Витале: Тайната на мигновената реализация на желанията

Как можете да се научите мигновено да реализирате всичко, което искате?

Как можете  да  увеличите  скоростта на работа на Закона на привличането?

Как можете да правите чудеса сега?

Всичко започва с това, което усещате в момента. Да, да, точно сега, докато четете тези редове.

Как сте се оказали  в това, в което се намирате  сега?

С други думи: какво сте правили, мислили и чувствали, че „сега“ се е получило именно такова нещо?

Отговорът на този въпрос ще ви помогне да откриете тайната на мигновената  реализация на желанията.

Мнозина  въплъщават нежеланото.  Те го получават защото живеят като роботи и позволяват на своята програма да командва живота им. В които няма нищо  срамно. Първият етап на пробуждане от живота на жертвата, който  те водят,  започва тук. Сега преминаваме към втория етап.

Вторият етап – придобиване на сила. Той настъпва, когато започнете съзнателно да използвате своята вродена, но скрита в сила, която ви  води към желаното и ви позволява да реализирате това, което искате. Тази сила е ваше право по рождение. Вие  просто не сте я използвали по-рано, да не говорим за да я  използвате постоянно и съзнателно.

 

Как да реализирате всичко това и да  създадете  свят за мигновено изпълнение на желанията или поне да ускорите резултатите?

Ето  част от тайната:

 

Разбирате или не, продължавайте да четете.

Като цяло, всичко, с което се е занимавал вашия ум, вниманието и емоциите ви  преди три дни, е дошло при вас  днес.

Знаейки това, вече е  време да погледнете вашите мисли и чувства в момента.

Правим експеримент.

Да кажем, че искате да увеличите продажбите си. Можете да проведете експеримент и върху нещо друго. Но ние се нуждаем от нещо достоверно (т.е. това  в което вярвате), и измеримо (така че да имате доказателство, че   работи). Ние все още се придържаме към правилата на 3-те дни, но след известно време ще бъдем в състояние да намалим това време до моментално изпълнение на желанието.

Когато мислите за увеличаване на продажбите, какво ви идва наум?

Накратко, вашите мисли положителни ли са или отрицателни?

Когато усещате мисълта за големи продажби, как се чувствате?

Чувствате ли се вдъхновени или несигурни?

Повтарям, вашите мисли и чувства са магнит за това, което вие привличате. Може би вече знаете.

Но това не е съвсем така просто.

Има  има значение не това, което си мислите съзнателно, а  това, което се появява у вас несъзнателно.

През целия ден можете да си мислите „Аз привличам любов“, но ако вътрешно не се чувствате обичани, вие отблъсквате привлекаемото.

Може да си мислите: „Аз се привличам пари“, или нещо друго, това няма значение, но не привличате големи суми, ако сте убедени, че „парите са  коренът на всяко зло.“

Вместо желаното в живота ви идва това, което отговаря на вашите несъзнателни убеждения.

Очевидно е, че трябва да се отървете от тези скрити блокажи, за да управлявате  процеса на реализация.

Но как?

Поведение се подчинява на мислите. Мислите могат да са толкова привични, че вие дори не ги забелязвате. Но точно мислите контролират поведението ви.

Някога сте решили, че се държите правилно и сте запазили този определен модел на поведение. Мисълта, породила това поведение, отдавна се е изпарила.

Вашето поведение ви е  довело до определени резултати в „Сега“, а  поведението е родено от мисъл, следователно, за да промените „сега“, е необходимо да се работи с мислите.

Да?!

Аз ще го повторя отново, но  по малко по-различен начин …

За да  промените това, което имате днес, е необходимо да се промени това, което сме мислили и правили преди три дни; но тъй като това е възможно (все още), вие трябва да промените това, което мислите и това, което правите – днес. И тъй като действията се пораждат от мисли, сега трябва да промените начина си на мислене.

Като сега, разбрахте ли?

И отново, как да го направим?

Откъде тогава се появяват мислите?

Вие не можете да предскажете следващата си мисъл. Започнете и опитайте. Ще почакам …

Откъде идват тези мисли?

Изглежда, че те просто изведнъж се появяват в съзнанието ви.

Вие не ги създавате, вие ги получавате.

Но откъде тогава идват?

Те се генерират от вашите програми.

Те идват от източника на вашите несъзнателни убеждения.

 

Вашият софтуер – това е  система от вашите вярвания, начина ви на мислене или парадигмата на възгледите, дадени ви при раждането (дори и преди раждането). В тази част бих искал да изясня как да изтриете тези програми, така че да можете да получавате това, което искате.

Но, нека започнем от самото начало.

Трябва да  разберете:  това, което получавате, не идва само от позитивно мислене, добри чувства или дори от позитивни  действия.

Не.

Вашите резултати идват от несъзнателните настройки, които сте абсорбирали до сега. От тези настройки се раждат вашите мисли, които водят до определени чувства, чувствата генерират действия, които, от своя страна, носят резултати.

С други думи, можете колкото си искате да мислите позитивно за нещо, но ако в подсъзнанието ви живее вяра в това, че вие, например, за нещо не сте достоен, вие няма да привличате това, за което съзнателно мислите.

И тогава ще започнете да критикувате Закона за привличането,  филма „Тайната“,  всичко останало. Вие сте разстроени, разочаровани, а може би дори и ядосани.

Аз не ви обвинявам. Аз правех същото. Бях беден, нещастен, депресиран, потиснат и отчаян. Когато се чувствате беззащитни, е лесно да  обвинявате  всички и е трудно да  възложите отговорността на себе си.

Но истинската промяна започва в момента, когато поемете пълната отговорност за всичко, което се случва с вас точно сега.

Отново повтарям, не можете просто да  прочистите повърхностните нива на съзнанието. Да казвате утвърждения – не е достатъчно. Да визуализирате – не е достатъчно. Трябва да слезете долу, в подсъзнанието, където е командният център. И аз ви казвам, че не е твърде трудно. Всичко, което ви трябва – е проводник.

Преди да продължим, нека да обобщим. Всичко, което имате  сега – е това, което можете да си разрешите.

 Тези установки са се сформирали от умозаключнията, които сте правили в живота си. Не се опитвам да ви обвинявам. Ние всички сме били програмирани в една или друга степен.

Например, ако гледате много филми, във всеки от които богатите хора са зли и неморални, вие несъзнателно стигате до решението, че „парите са порочни и неморални“.

И после, когато решите да привлечете пари в живота си, този блокаж сработва.

Как ви се струва, не е сложно?

Вие не искате да привлечете нещо, което мислите за неморално. Следователно, не привличате.

За да се измъкнете от тези блокове трябва да   изчистите  тези скрити настройки.

Написал съм много книги и съм записал голям брой дискове, с методи за пречистване от „Фактори за привличане“ до „Ключът. Тайната на привличане на пари. “ Някой намира методите, описани в тях за достатъчни за изчистване.

Но, ако сте опитали всички видове техники, а  отново получавате същите резултати?

Значи вашата работа следва да е такава:  да навлезете по-дълбоко отколкото виждате в препоръките в тази статия, но ето кратък отговор: всяка подсъзнателна бариера ще направи невъзможни вашите съзнателни намерения.

С други думи, ако казвате: „Аз вярвам, че ще привлека нова работа“, но под това намерение се крие подсъзнателното убеждение: „Аз не съм достоен за нова работа!“ Или „Аз не разполагам с подходящи умения“ или „Безработицата е толкова висока,“ как мислите, дали  ще се случи? Тези пречки ще привличат това, което  отговаря на тях.

Успявате ли?

Вашите несъзнателни препятствия ще победят съзнателните намерения. Въз основа на това, как може да изчистите своите несъзнателни вярвания?

Отпуснете се. Има надежда.

Ето някои техники, които могат да ви бъдат полезни:

Това е нещо като обръщение  към Бог, което коригира грешките на нашето възприятие на реалността.

Аз наистина вярвам, че тази техника работи. Тя почиства най-тъмните кътчета на нашата личност, за които ние дори не предполагаме. Но аз не знам колко бързо можете да промените живота си.

2. Консултация със специалист – психолог.

Животът ми стремително тръгна нагоре, когато започнах да работя с психолог. Аз правех правилни неща: четях правилните книги, слушах правилните дискове,  посещавах лекции, и  действах правилно. Моят  напредък  бе мизерен.

Но когато намерих наставник, всичко се промени. Бариерите падаха.

Защо? Разбрах, че  специалист-психолог помага да видите вашите несъзнателни нагласи и програми. Разберете, за самия вас да  видите своите  собствени убеждения е твърде трудно, защото вие гледате отвътре. Докато  психологът гледа отвън. Това е явен път към бързи резултати.

3. Ако работите с нещо и това помага.

Разбира се, използвайте този метод и ни разкажете за него. Но ако не можете да привлечете в живота си това, което искате, може би времето за промяна е   дошло за вас и трябва да се помисли за специалист.

В края на краищата, вие не забравяйте да си припомняте: Вие сте в процес на промяна. Важно е да не осъждате себе си и живота си. В края на краищата, кога можете да кажете за себе си: „Аз завърших  пътуването си. Аз  пристигнах!“? Ще работите върху себе си до самия край. Това е едно приключение, наречено „живот“. Така че се наслаждавайте!

Може би първото нещо, което трябва да се направи – е да приемете себе си, своите ситуации и проблемите си  точно сега, знаейки, че те ще се променят, докато  работите върху себе си.

Колкото повече сега сте щастливи, толкова по-бързо отчаянието ще си отиде, ще престанете да губите жизнената си енергия, и ще започне процес на плавен преход към нов модел на поведение.

Вече говорихме за това, и повтарям отново, че чудесата, които така чакате,  вече са  тук,  в момента.

Колкото по-дълбоко осъзнавате, че този момент  вече е тук, и чувствате  благодарност за него, толкова по-бързо се движите към неизменното реализиране на  желанията си.

P.S: Искам да подчертая отново, че истинската тайна на мигновеното и неизменно реализиране на желанията в съответствие със Закона на привличането – това е просто да оценявате момента.. Огледайте се! Има толкова много прекрасни неща, за които можем да бъдем благодарни  точно сега.

Съсредоточете се върху тях. Чувствайте благодарност. Аз говоря за това –  наистина да го почувствате. Колкото повече го чувствате, толкова по-бързо ще  трансформирате своята енергия в щастие и благоденствие, и това чувство ще привлече още повече моменти като този. Защо не опитате сега?

Автор: Джо Витале

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *