Infowars: Джордж Сорос инициира военен преврат „за да свали Тръмп“ (видео)

 Роуз Брук, която е работила като старши съветник в Държавния департамент и която сега работи за организация на Джордж Сорос, определя четири начина за отстраняване от длъжност на президента на Тръмп. Сред тях е и план за военен преврат срещу Белия дом.

Брукс в момента работи в организацията New America, бившата фондация New America, мозъчен тръст до голяма степен финансирана от глобалиста милиардер Джордж Сорос.

„Наистина ли се препънахме в Доналд Тръмп“ – пита Brooks в своя публикация за външната политика. „Съществуват основно четири начина да се отървем от този отвратителен президент.“

Brooks очертава четири начина за отстраняване от длъжност на президента Тръмп, включително импийчмънт, както и да бъде обявен за психически негоден за поста, както и преврат, организиран от военните.

Брукс вярва, че да се чакат следващите избори през 2020 г. – е много дълъг период от време, след това, което видяхме в първата седмица.

За импийчмънт като опция „ще трябва време: месец, ако не и повече – дори ако Конгресът прояви ентусиазъм. И това е един много дълъг период от време, когато един луд контролира ядрените кодове, опасно е да се чака дълго.“.

Друг вариант е да „поощряват амбициите на вицепрезидента Пенс“, след като Тръмп бъде обявен за негоден за заемане на поста, в съответствие с разпоредбите на 25-та поправка.

„Четвъртата възможност е това, което доскоро изглеждаше немислимо в САЩ : военен преврат. Или, най-малкото, отказ на военните ръководители да се подчиняват на определени заповеди на Тръмп“, – казва Брукс.

„В края на краищата, военните се кълнат да защитават конституцията на САЩ, а не президента. За първи път в живота си мога да си представя правдоподобен сценарий, когато висши военни биха могли да кажат на президента: “ Не, сър, ние няма да направим това!“ и да получат бурни аплодисменти от редакцията на The New York Times „.

Източник: http://www.infowars.com/soros-insider-demands-military-overthrow-trump/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *