Мистериозна пресконференция на НАСА е насрочена за тази вечер в 20 часа

НАСА съобщи на своя уебсайт за извънредна пресконференция, която ще се проведе на 22 февруари в 20:00 часа българско време. Това се съобщава на официалния сайт на агенцията, и в редица световни медии.

Както отбелязва The Mirror, на конференцията на НАСА, в която ще вземат участие водещи астрономи и учени, ще присъстват  четирима  изследователи от САЩ и един учен от Белгия. Техните имена не се съобщават, вероятно поради необходимост от секретност.

Световните медийни грандове анонсират, че на извънредната пресконференция ще бъдат обявени важни открития, свързани с възможността за „живот извън Земята.“

Mirror също така съобщава, че НАСА може да разкрие някакви  „драматични новини“ и задава въпроса: Дали не става дума за  „доказателства за съществуването на извънземен живот“?

Впрочем, пресата пише само за „вълнуващо откритие извън нашата Слънчева система.“ Това се потвърждава и от факта, че анонсът на  пресконференция е публикуван в раздела за Exoplanets („екзопланети“) на  сайта на американската космическа агенция.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *